TEKNIQ Arbejdsgiverne: Regeringen rammer rent på flere punkter

Del

Regeringens nye iværksætterstrategi rummer en række helt nødvendige elementer for at få flere til at starte egen virksomhed, lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Lavere skattetryk, færre uforståelige regler og mere fokus på iværksætteri gennem hele skoletiden. Der er nogle af de centrale elementer i regeringens netop offentliggjort iværksætterstrategi, lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer det tekniske erhvervsliv. 

- Det er helt åbenlyst fornuftigt at mindske skattetrykket på danske iværksættere, så de gode idéer kan få de bedste vækstbetingelser. Samtidig er regeringen parat til at være dataleverandør til det private erhvervsliv, hvilket samlet set er væsentlige investeringer i fremtiden, som vi længe har ønsket, siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.  

- Bøvl og byrder piner langsomt men sikkert livet ud af virkelysten hos danske virksomheder. Derfor er det helt afgørende, at der i udspillet bliver lagt op til at mindske reguleringen af danske iværksættere og gøre det nemmere at drive virksomhed ved at gøre brug af automatiseringens og digitaliseringens hjælpende hænder, siger Troels Blicher Danielsen.  

- For at få et iværksætterfrø til at spire, så kræver det en tidlig indsats, hvor skoleeleverne i en tidlig alder bliver inspireret til at skabe deres egen virksomhed senere i livet. Den drivkraft skal næres hele uddannelsestiden, og derfor er det et vigtigt element i udspillet, så vi kan få flere til at skabe arbejdspladser, skatteindtægter og nye løsninger til fremtidens behov, siger Troels Blicher Danielsen.  

Mere information, kontakt: 

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne: 72 14 20 17 / tbd@tekniq.dk 

Kontakter

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer det tekniske erhvervsliv, der er drivkraften i den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. Virksomhederne beskæftiger cirka 55.000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Ny analyse: Elektrikere og vvs’ere er markant underforsikrede25.6.2024 08:07:55 CEST | Pressemeddelelse

En alt for høj pris for en helt utilstrækkelig forsikring - særligt ved tab af erhvervsevne og tiden frem mod førtidspension. Det er den korte konklusion i en ny analyse fra BEDSTpension, der har undersøgt den pensionsordning, som elektrikere, blikkenslagere og vvs’ere har via deres overenskomst i PensionDanmark og Industriens Pension. Tiden er løbet fra ufleksible pensionsordninger, der ikke tager højde for lønudvikling og individuelle hensyn, mener TEKNIQ Arbejdsgiverne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye