Danmarks Idrætsforbund

Presseinvitation: Medaljemålsætning til OL

Del

Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark inviterer til pressemøde i Idrættens Hus vedr. offentliggørelse af medaljemålsætning til OL 2024.

Med præcis en måned til flammen tændes i Paris, løfter Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark i fællesskab sløret for Danmarks medaljemålsætning til OL 2024.

Derfor inviterer vi til pressemøde onsdag den 26. juni kl. 11-12. Pressemødet finder sted i Team Danmarks træningslokale i Idrættens Hus i Brøndby.

Der vil være korte oplæg fra Søren Simonsen, chef de mission for det danske OL-hold, og Lars Balle Christensen, sportsdirektør i Team Danmark. Der vil også være udvalgte sportschefer fra specialforbund med medaljepotentiale til stede til pressemødet.

Bemærk at vi samme dag afholder orienteringsmøde for OL-akkrediterede journalister til legene i Paris.

Vi byder på en sandwich og vand efter pressemødet samt et arbejdsrum, hvor pressen kan arbejde mellem pressemødet og orienteringsmødet.

Tilmelding skal ske til Christian Blomgreen, chbl@teamdanmark.dk, 26830724, senest 24. juni kl. 10.00.

Nøgleord

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 8.500 idrætsforeninger og knap 2,1 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye