Link Concept ApS

Cykeloverdækninger og affaldshuse med sedumtag

Del

Cykeloverdækninger og affaldshuse spiller en vigtig rolle, når der skal være orden og system på fællesområderne i en boligforening eller ved virksomheder og kommunale institutioner. Overdækninger skal gerne være funktionelle og æstetisk tiltalende, så de bidrager med noget positivt til fællesskabet i boligforeningen. En overdækning med grønne tage giver en mere inspirerende udsigt til kønne planter fremfor kanalplast, tagpap eller andre mere traditionelle tagbeklædninger.

Biobag Zenzo tilbyder et bredt udvalg af overdækkede cykelparkeringer og affaldsskure, der er yderst velegnede til boligforeninger og kommunale områder. Mange af modellerne leveres med mulighed for sedumtag, som tilføjer et grønt element til boligområderne, hvilket kan forbedre beboeres og borgeres trivsel.

Sedumtag på cykeloverdækninger og affaldshuse
Et sedumtag er et grønt tag beplantet med sukkulent planter. Udover at Sedumtag er pænt, har det en række fordele:

  • Sedumtag tiltrækker bier og andre insekter og forbedrer dermed biodiversiteten i by – og gårdmiljøer
  • Sedumtag opsuger regnvand og reducerer belastningen på kloaksystemet. Det er en stor fordel, når vi rammes af flere og flere voldsomme skybrud.
  • Sedumtag holder bygninger varme om vinteren og kølige om sommeren. Et sedumtag er bedre til at holde temperaturen nede om sommeren frem for et mørkt tag. Det er med til at begrænse opvarmningen af byområder med tæt bebyggelse og megen befæstning.
  • Sedumtag beskytter taget på cykeloverdækninger og affaldshuse mod UV-stråling og forlænger dermed tagets levetid.

Overdækket cykelparkering, affaldshuse og affaldsskure i mange materialer og størrelser
Biobag Zenzo tilbyder affaldshuse, cykleoverdækninger og cykelparkeringer, som er opbygget i fleksible modulsystemer med profiler i enten aluminium eller stål. Vægbeklædningerne fås i materialer som træ- eller kompositlameller, bølgeplade i stål, stålplade med udstansning eller hærdet glas. Tag på affaldshuse eller cykeloverdækninger kan leveres i transparente polycarbonat plader, trapezplader i galvaniseret stål, kanalplast, hærdet glas eller sedumtag. Alle materialer kræver ingen eller meget lidt vedligeholdelse.

Størrelsen på en cykeloverdækning eller et affaldshus er helt op til kundens behov. Modellerne er fremstillet i moduler og kan tilpasses i størrelsen og kan nemt udbygges, hvis der bliver behov for det senere. Overdækkede cykelparkeringer leveres med cykelstativer og flere af overdækningerne kan justeres i højden, så der er plads til cykelstativer i to etager.

Skal du have inspiration til opførelse af et affaldshus eller en overdækket cykelparkering , så gå ind på Biobag Zenzos hjemmeside og se det store udvalg. Du kan også ringe direkte på 70 27 19 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker en pris.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Opgrader dit badeværelse med stilfulde toiletrulleholdere fra Ideshoppen3.7.2024 14:02:37 CEST | Pressemeddelelse

Det er de små detaljer, der gør den store forskel på badeværelset. En toiletrulleholder kan virke som en simpel genstand, men den rette model kan tilføre både funktionalitet og æstetik til rummet. Ideshoppen tilbyder et bredt udvalg af toiletrulleholdere, der passer til enhver stil og behov. Læs med her og bliv overbevist om, hvorfor det lige er her, du skal finde din nye toiletrulleholder! Funktionelle og elegante toiletrulleholdere Når du skal vælge en toiletrulleholder, er det vigtigt at tænke på både funktionalitet og design. Hos Ideshoppen finder du et stort udvalg af toiletrulleholdere, der kombinerer disse to elementer på bedste vis. Uanset om du foretrækker en klassisk model i rustfrit stål eller en mere moderne version med innovative funktioner, har Ideshoppen noget, der matcher dine præferencer. Toiletrulleholdere fra Ideshoppen er designet med fokus på holdbarhed og brugervenlighed. De er nemme at montere og sikrer, at toiletrullen altid er inden for rækkevidde. Ved at vælge

Tagdækning.dk: et nyt indholdsunivers til oplysning om tagdækning2.7.2024 22:20:15 CEST | Pressemeddelelse

Et nyt website har set dagens lys. Tagdækning.dk er et omfattende indholdsunivers dedikeret til alt indenfor tagdækning. Tagdaekning.dk er skabt for at hjælpe husejere med at træffe velinformerede beslutninger omkring valg af nyt tag, en stor beslutning som ofte er en kompliceret proces. Tagdækning.dk tilbyder en bred vifte af ressourcer, der er designet til at støtte husejere gennem hele beslutningsprocessen: Vejledning om tagtyper: Omfattende artikler og videoer om forskellige tagtyper, deres fordele, ulemper og hvilket tag der passer bedst til specifikke behov. Tagdækning: Detaljeret information om forskellige metoder inden for tagdækning, herunder materialevalg og monteringsteknikker. Tilbehør til taget: Rådgivning om valg af nødvendigt tilbehør som tagrender, isolering, tagvinduer og andre elementer. Matchmaking med tagdækkere: Hjælper husejere med at finde og vælge kvalificerede tagdækkere i deres område. Et brugercentreret website Det nye medie er designet med brugervenlighed og

Nu åbner City Biksen op med ny webshop2.7.2024 10:30:44 CEST | Pressemeddelelse

City Biksen, den populære kiosk beliggende i Seden, Odense, annoncerer med glæde lanceringen af deres nye webshop. Den nye online platform gør det nu muligt for slikelskere i hele landet at få adgang til et bredt udvalg af lækre og spændende produkter fra hele verden. Online kiosk med et stort udvalg City Biksen har etableret sig som en favoritdestination for lokale slikentusiaster. Med deres nye webshop, citybiksen.dk , udvider de nu deres rækkevidde og tilbyder et omfattende udvalg af slik, drikkevarer, nødder, energidrikke, nudler og konfekture til kunder over hele Danmark. City Biksen er stolt af at kunne præsentere et bredt sortiment af slik fra forskellige mærker og lande. Uanset om du er til klassiske favoritter eller ønsker at udforske nye smagsvarianter, har de noget for enhver smag. Deres udvalg inkluderer et væld af chokoladevarianter, lækre gummislik, sprøde lakridser, frugtsnacks, vingummier og meget mere. Derudover tilbyder City Biksen også forfriskende drikkevarer, lækre

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye