Det sydkoreanske musik- og kreative kollektiv, DPR, indtager K.B. Hallen på deres The Dream Reborn World Tour

Del

DPR: THE DREAM REBORN WORLD TOUR

LØRDAG 2. NOVEMBER 2024

K.B. HALLEN

DPR, også kendt som Dream Perfect Regime, er et sydkoreansk pladeselskab og kreativt kollektiv, der startede i 2015 i Seoul. Kollektivet iværksætter, instruerer, producerer og redigerer projekter for dets mangfoldige liste af talenter på mange forskellige medieplatforme. Til efteråret vil man kunne opleve tre af DPRs medlemmer på dansk jord når de indtager K.B. Hallen.

DPR ARTIC

DPR ARTIC sluttede sig til DPR i 2019 og er kendt blandt fans for sine DJ-optrædener. Han fik sin debut til Head in the Clouds LA samme år. I 2021 var han med til at producere videoen og sangen "SYNC" til SYNC PACK, en kampagne med DPR og Adidas, samt temasangen "Set It Off" til 2022 League of Legends Mid-Season Invitational (MSI). I 2024 udgav han sit første album, ”[KINEMA]”, hvor han stod bag produktionen og var med til at skabe det overordnede koncept.

DPR CREAM

DPR CREAM er en mester når det kommer til at producere musik og er en af nøglepersonerne i DPR, både som artist og producer. Hans musik er kendt for at vække følelserne med en blanding af alternativ og moderne lyd. Med sine tidligere singlealbums og tracks på DPR ARCHIVES, har han opbygget en bred fanbase på verdensplan, og bevist at han har musikalske evner og en kunstnerisk stil som ingen andre.

DPR IAN

Christian Yu begyndte at komponere og skabe musik under aliasset DPR IAN i slutningen af 2015 som et af de grundlæggende medlemmer af DPR. DPR IAN fungerer som chefinstruktør og redaktør. Kendt for sin skarpe kunstneriske vision og omhyggelige opmærksomhed til detaljen, er DPR IAN blæst frem på scenen som soloartist. Hans udgivelser udvisker grænserne mellem pop, R&B, rock og elektronisk musik i en himmelsk rejse der dykker ned i emner som selvrefleksion og spiritualitet.

Billetpriser: 485,- + gebyr.  

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk.

Live Nation presale starter torsdag 13. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye