Det sydkoreanske musik- og kreative kollektiv, DPR, indtager K.B. Hallen på deres The Dream Reborn World Tour

Del

DPR: THE DREAM REBORN WORLD TOUR

LØRDAG 2. NOVEMBER 2024

K.B. HALLEN

DPR, også kendt som Dream Perfect Regime, er et sydkoreansk pladeselskab og kreativt kollektiv, der startede i 2015 i Seoul. Kollektivet iværksætter, instruerer, producerer og redigerer projekter for dets mangfoldige liste af talenter på mange forskellige medieplatforme. Til efteråret vil man kunne opleve tre af DPRs medlemmer på dansk jord når de indtager K.B. Hallen.

DPR ARTIC

DPR ARTIC sluttede sig til DPR i 2019 og er kendt blandt fans for sine DJ-optrædener. Han fik sin debut til Head in the Clouds LA samme år. I 2021 var han med til at producere videoen og sangen "SYNC" til SYNC PACK, en kampagne med DPR og Adidas, samt temasangen "Set It Off" til 2022 League of Legends Mid-Season Invitational (MSI). I 2024 udgav han sit første album, ”[KINEMA]”, hvor han stod bag produktionen og var med til at skabe det overordnede koncept.

DPR CREAM

DPR CREAM er en mester når det kommer til at producere musik og er en af nøglepersonerne i DPR, både som artist og producer. Hans musik er kendt for at vække følelserne med en blanding af alternativ og moderne lyd. Med sine tidligere singlealbums og tracks på DPR ARCHIVES, har han opbygget en bred fanbase på verdensplan, og bevist at han har musikalske evner og en kunstnerisk stil som ingen andre.

DPR IAN

Christian Yu begyndte at komponere og skabe musik under aliasset DPR IAN i slutningen af 2015 som et af de grundlæggende medlemmer af DPR. DPR IAN fungerer som chefinstruktør og redaktør. Kendt for sin skarpe kunstneriske vision og omhyggelige opmærksomhed til detaljen, er DPR IAN blæst frem på scenen som soloartist. Hans udgivelser udvisker grænserne mellem pop, R&B, rock og elektronisk musik i en himmelsk rejse der dykker ned i emner som selvrefleksion og spiritualitet.

Billetpriser: 485,- + gebyr.  

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk.

Live Nation presale starter torsdag 13. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det canadiske black-metal band, Spectral Wound, besøger København i forbindelse med deres "SONGS OF BLOOD & MIRE" EXCLUSIVE EUROPEAN RELEASE SHOW RUN 2024 og spiller i Pumpehuset fredag 25. oktober 2024.24.6.2024 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Spectral Wound er et canadisk black-metal band, der blev dannet i 2015 i Montreal, Quebec. Bandet er kendt for deres rå og atmosfæriske lyd, der trækker på klassiske black-metal elementer og samtidig tilføjer en moderne kant. Spectral Wounds musikalske stil er dybt rodfæstet i traditionel black metal med påvirkninger fra bands som Darkthrone og Burzum. Deres musik er kendetegnet ved hurtige tremolo-pickede riffs, blast beats, og skingre vokaler, som skaber en kold og intens atmosfære. I tekstuniverset berører bandet ofte temaer som naturens storhed, menneskelig forfængelighed og eksistentiel nihilisme. Spectral Wound har gjort sig bemærket på black-metal scenen med deres autentiske og atmosfæriske tilgang til genren. Bandet er også kendt for intense live optrædener, hvor de formår at genskabe deres albums' mørke og kraftfulde lyd. Oplev Spectral Wound live fredag 25. oktober 2024 i Pumpehuset. De tager Imha Tarikat og Abyssinia med som support. Billetpriser: 220 kr. + gebyr Billetsalge

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye