All Things Live ApS

Maz Jobrani kommer til København

Del

Den iransk-amerikanske komiker Maz Jobrani kigger forbi sin københavnske hjemmebane, som han har solgt ud ved alle tidligere besøg, når han indtager Bremen Teater 28. oktober.

// PR

” If Maz Jobrani is good at one thing, it’s making people laugh.” – Men’s Health

“His job involves giving his audience the best kind of medicine.” – Wired Middle East

Maz Jobrani har udtalt, at han elsker danskernes tørre humor. Herhjemme er vi også vilde med Jobrani, og ser allerede frem til hans besøg i efteråret, hvor de mange danske fans kan få fornøjelsen af hans nye show Mr. International.

Maz Jobrani blev kendt i 2005 som en del af stand-up gruppen Axis of Evil, der bestod af fire mellemøstlige komikere. Deres jokes tog udgangspunkt i deres kultur, og det at bo i USA med en mellemøstlig baggrund, hvilket bragte dem på turné i hele USA. De optrådte siden ved 27 totalt udsolgte shows i Dubai, Beirut, Cairo, Kuwait og Amman, og showet blev derefter vist som en special på Comedy Central. Jobrani havde også æren af at optræde i Det Hvide Hus i 2016, hvor han præsenterede Michelle Obama.

Maz Jobrani har desuden været tilbagevendende gæst hos The Late Show med Stephen Colbert og The Late Show med James Corden, spillet mere end 50 gæsteroller i serier som 24 timer, Curb Your Enthusiasm, Grey’s Anatomy, Shameless og Skadestuen og optrådt i film som Tolken og 13 snart 30.

Maz Jobrani har også slået sine folder som Emmy vært, og han har skrevet LA Times bedst sælgeren I’m Not a Terroist But I’ve Played One on TV.

Maz Jobrani ”Mr. International”
Bremen Teater, København 28. oktober
Billetsalget starter 14. juni kl.10
Billetpriser fra: 325,- + gebyr
Billetsalg via: ticketmaster.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye