All Things Live ApS

Ankerstjerne storhitter og giver sin største koncert til dato

Del

Fra vestegnen til Poolen, Ankerstjerne er klar til at give sin største headliner koncert nogensinde. Det sker ovenpå en komplet udsolgt koncert i Store VEGA i november sidste år, og ikke mindst at popstjernen endnu en gang topper hitlisterne herhjemme, med hvad der ser ud til at blive årets sommerhit “Børn Af Natten (Hola Bonita)”.

Ankerstjerne
Ankerstjerne Foto: PR

Synonymt med Ankerstjerne er nogle af tidens største danske hits. Efter udgivelsen af hans selvbetitlede debutalbum i 2012 har han modtaget platincertifikater i flæng for sin musik. Både som artist, sangskriver og producer og sideløbende med sin artistkarriere har Ankerstjerne bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samt Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Med Ankerstjernes bundsolide musikalske håndværk, der blander hiphop, stærke dansable popnumre og historiefortælling, har han sat sig selv i spidsen inden for dansk sangskrivning. Disse talenter er blandt andet, hvad der har bragt den storhittende sommersingle ”Børn Af Natten (Hola Bonita)” i samarbejde med Daniel Schulz og Panamah. På kort tid har denne allerede streamet over 5 millioner gange, gået nr. 1 på Spotify og Yousee og har floreret hyppigt på blandt andet Instagram og TikTok hos de mange fans, der holder momentum kørende. Foruden dem, var intet at det muligt: 

Jeg havde egentlig sagt farvel til livescenen, men publikum blev ved med at lytte til min musik - faktisk mere end nogensinde før. Så jeg satte en sidste koncert til salg i Store Vega, som tak til mine fans. Dén aften ændrede alt. Koncerten var bragende udsolgt, og publikums vilde respons gjorde, at jeg igen mærkede glæden ved at performe. Nu står jeg så med en sang der er gået nr. 1 på hitlisterne - og skal spille min største koncert nogensinde! Det er fuldstændig overvældende, at mærke publikums kærlighed på denne måde. Jeg føler mig nyforelsket - i musikken og i mit publikum. Denne koncert bliver virkelig deres fest, og jeg glæder mig til at være med til den!” – Ankerstjerne

Ankerstjerne er klar til at tage det næste skridt og forbereder sig på sin største headlinerkoncert nogensinde d. 17. maj 2025. Fra vestegnen til Poolen – han har ikke glemt hvor det hele startede. Det sitrer i ham for at komme helt tæt på publikum og give dem en oplevelse helt ud over det sædvanlige. 

ANKERSTJERNE

POOLEN, KØBENHAVN – 17. MAJ 2025

BILLETSALGET STARTER 13. JUNI KL. 10.00

MERE INFO: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ankerstjerne - POOLEN, København 17. maj 2025
Ankerstjerne - POOLEN, København 17. maj 2025
Download
Ankerstjerne
Ankerstjerne
Download
Ankerstjerne
Ankerstjerne
Download

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye