Spies

Vejrskifte sender bookingerne i vejret hos Danmarks største rejsebureau.

Del

Her den 11. juni viser temperaturen 11 grader. Fra sol og sommer i maj oplever vi nu koldt og ustadigt vejr, og efter prognoserne at dømme, er der ikke udsigt til at at sommeren vender tilbage foreløbig. Og det kan mærkes hos Danmarks største rejsearrangør. Her oplever man en stigning i bookinger på 35 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man et par uger tilbage, så sælger Spies over 50 procent flere rejser nu end i soldagene i maj.

Hos Danmarks største rejsearrangør er der travlt i de her dage. For efter en periode med sol og sommervejr, hvilket betød stilstand i 'her og nu' rejserne, så er der i dén grad kommet gang i bookningerne. Kommunikationschef, Sofie Folden Lund, siger:

”Der er ingen tvivl om, at vejret påvirker rejsesalget, når det gælder sommerrejser i nær fremtid. Vi har haft nogle usædvanlig varme og solrige dage i maj måned, men nu hvor vejret igen er skiftet til kølige temperaturer og gråvejr, så kan vi med det samme aflæse det i booking-tallene her i juni, hvor vi de seneste dage har booket 35 procent flere rejser end samme uge sidste år, og mere end 50 procent sammenlignet med de varmeste dage i maj”

Og det er, ikke overraskende, sol- og badeferier, danskerne kigger efter.

Top fem over de mest populære charterrejsemål i sommer er :

Mallorca

Kreta

Cypern

Rhodos

Gran Canaria

For yderligere information, kontakt kommunikations- og pressechef, Sofie Folden Lund: sofie.lund@spies.dk 

Spies - Danmarks førende rejsearrangør

Spies er Danmarks førende rejsearrangør med rejser til næsten 400 rejsemål i over 60 lande. Spies arrangerer charterrejser samt krydstogter og fleksible pakkerejser med rutefly. Vi tilbyder også flybilletter og hotelovernatninger til dem, der vil rejse på egen hånd. Rejserne sælges via internet og telefon. Spies har ca. 285.000 rejsende om året og indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group, sammen med Ving i Sverige og Norge samt Tjäreborg og Globetrotter.

Spies er for andet år i træk kåret som Danmarks bedste arrangør af charterrejser ved Danish Travel Awards 2023.

Følg pressemeddelelser fra Spies

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spies

Nu kan fynboerne flyve direkte på efterårsferie fra Odense til Rhodos12.6.2024 13:24:12 CEST | Pressemeddelelse

For første gang tilbyder Danmarks største rejseselskab, Spies, en direkte charterafgang fra Odense til Rhodos i skolernes efterårsferie, uge 42. I år vil der være én afgang i den populære ferieuge, nemlig søndag den 13. oktober, og da man regner med, at flyet fyldes op, så opfordrer man til at være i god tid. Som eneste charterselskab tilbyder Spies også direkte afgange til sol og varme hen over sommeren, og her er det til danskernes absolut største feriefavorit Mallorca.

Påsken ser hvid ud for mange i år7.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Meget tyder på, at påsken bliver holdt på hvide sandstrande for mange danskere i år. Danmarks største rejseselskab, Spies, melder om en stigning på 20 procent sammenlignet med påskesalget samme tid sidste år. Så vil man ned til sol og varme, skal man ikke vente for længe. Spies oplyser nemlig, at 95 procent af charterafgangene nu er udsolgt. Påsken falder tidligt i år, så det er De Kanariske Øer, der hitter allermest, efterfulgt af Cypern og Kap Verde. Men også Mallorca sælger godt – og fremhæves af rejsearrangøren som et oplagt sted for en aktiv påskeferie med vandring og cykling.

Nye tal: Stærk start på rejseåret 2024 – vinterferien tæt på udsolgt24.1.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kulde, frost, sne og blæst. Danskerne har haft en barsk start på 2024, og det smitter af på rejsebookinger til de solsikre og varme destinationer. Danmarks største rejsearrangør, Spies, har haft travlt siden nytår og oplevede i sidste uge en stigning i antallet af bookinger på hele 85 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man frem mod de store vinterferieuger syv og otte, er 93 procent af alle charterrejser nu solgt. Om godt to uger starter skolernes vinterferie langt de fleste steder i landet, og samlet for uge syv og otte oplever man hos Danmarks største rejsearrangør, Spies, rift om pladserne, især på de omkring 18 charterfly fra selskabets egen Sunclass-flåde, der flyver sydpå fra København, Billund og Aalborg. Og danskerne søger et godt stykke sydpå i årets, på papiret, koldeste måned. Således er det De Kanariske Øer, som trækker allerflest til på vinterferie – ikke mindst til Spies’ egne koncepthoteller for familier, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club, h

Spies sætter nyt CO2-besparende julefly på vingerne fredag den 22.december20.12.2023 11:10:00 CET | Pressemeddelelse

22.000 danskere vælger i år at tage på charterferie for at tilbringe jul og nytår med sand mellem tæerne. Godt 6.000 gæster med Spies – og langt de fleste til Gran Canaria, hvor 160.000 danskere gennem årene har fejret jul med Spies. Også Spies’ fabriksnye Airbus A321neo-fly fra Sunclass Airlines tager turen til Gran Canaria. Det sker på fredag den 22. december, som bliver den allerførste flyvning med gæster. Det fejrer Spies og Sunclass Airlines med lidt særlig julestemning ombord. På fredag har Spies valgt at skrue ekstra op for julestemningen ombord, når de byder 212 gæster velkommen på et helt særligt Sunclass fly fra København til julefavoritten over dem alle, Gran Canaria. Det er nemlig det allerførste Airbus A321neo-fly, som er fabriksnyt og udleder op til 20 procent mindre CO2 end det fly, det erstatter. Og dermed er Spies’ mission om at nedbringe CO2-påvirkningen med 25 procent i 2030 kommet et vigtigt skridt nærmere. For bare en uge siden havde selskabets andet A330neo-fly me

Næste store Airbus A330-900neo melder klar i Sunclass-flåden11.12.2023 14:43:00 CET | Pressemeddelelse

På onsdag den 13. december kan 373 Spies-gæster sætte sig til rette i et fabriksnyt Airbus-fly af modellen A330-900neo i Københavns Lufthavn for at vende de vinterblege næser mod jul i Thailand. Flyet er det andet såkaldte neo-fly, som Sunclass Airlines føjer til flåden, og det har – udover øget komfort for gæsterne – også en CO2 reduktion på op til 23 procent per passagerkilomenter. Inden udgangen af 2030 er hele den nuværende flyflåde i Sunclass Airlines, som er Spies’ eget flyselskab, udskiftet med neo-modeller. Den næste neomaskine kommer allerede om små to uger og har planlagt afgang fra København til Gran Canaria den 22. december. Dermed er rejsekoncernens mission om at nedbringe CO2 påvirkningen med 25 procent i 2030 kommet et vigtigt skridt nærmere. Det er en ambitiøs og stolt administrerende direktør, Valdemar Warburg, der et par uger inden sin et-årsdag i Sunclass Airlines, modtager det andet store Airbus neo-fly. I 2022 lancerede man i Sunclass Airlines og Spies’ moderselska

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye