Kulturværftet & Toldkammeret

Billetsalget til NORD – Nordisk Litteraturfestival skydes i gang med sommerrabat

Del

I hele juni kan du få 20 procent i rabat på din billet til NORD: Glæd dig til den 13. og 14. september, hvor NORD - Nordisk Litteraturfestival åbner dørene til en fantastisk litteraturfest på Kulturværftet i Helsingør. Billetsalget starter mandag den 10. juni. Køber du billetten i juni, får du 20 procent i rabat. 

SOMMERRABAT PÅ NORD-BILLET: I hele juni kan du købe billet til NORD – Nordisk Litteraturfestival 2024 med 20 procents rabat. Litteraturfestivalen afholdes i år den 13. og 14. september på Kulturværftet i Helsingør.
SOMMERRABAT PÅ NORD-BILLET: I hele juni kan du købe billet til NORD – Nordisk Litteraturfestival 2024 med 20 procents rabat. Litteraturfestivalen afholdes i år den 13. og 14. september på Kulturværftet i Helsingør. Frida Gregersen Kulturværftet

Fredag den 13. og lørdag den 14. september slår Kulturværftet i Helsingør for 9. gang dørene op til to mindeværdige dage med samtaler, interviews, oplæsninger, silent reading, cocktails by night, musik og performances.

Et udpluk af tidens mest toneangivende forfattere fra Norden stiller skarpt på litteraturen og dykker ned i samtidsrelevante tematikker, der giver mulighed for at reflektere over den verden, vi lever i.

Med sin nærhed til både det øvrige Norden og København er NORD blevet et naturligt omdrejningspunkt for mange og har på få år markeret sig som en af Danmarks vigtigste litteraturfestivaler – lige midt i Helsingør.

NORD suger de unge ind

De seneste år har NORD også arbejdet for at tiltrække det yngre publikum.
Det betyder blandt andet, at festivalen sidste år blev udvidet med et NORDspecial-program for gymnasielever og unge sjæle. Succesen gentages i år, hvor NORD skydes i gang om fredagen med forfattersamtaler, der centrerer sig om temaer som venskaber, forholdet mellem Danmark og Grønland og ny, dansk lyrik.

 
Fredag vil der både være mulighed for at købe billet til dagens første programdel bestående af fire programpunkter og til Late Friday, som byder på to programpunkter ud på eftermiddagen med mulighed for at afslutte dagen med fællesspisning og cocktails.

Lørdagens program byder sædvanen tro på forfattersamtaler, interviews og kunstneriske performances fra tidlig morgen til aften.

Et program med store forfatternavne

På NORD-programmet i år er forfattere som Naja Marie Aidt (DK), Dy Plambeck (DK), Trude Marstein (N), Svend Åge Madsen (DK), Anders Søgaard (DK), Niviaq Korneliussen (G), Mathilde Walter Clark (DK), Therese Bohman (S), Frode Grytten (N) og mange, mange flere.
Forfatternavne offentliggøres drypvis. Følg NORD på de sociale medier og på nordfestival.dk.  


Billetter til NORD – Nordisk Litteraturfestival 2023 kan købes på billetten.dk og/eller nordfestival.dk

Helsingør Kommunes Biblioteker og Kulturværftet står bag NORD – Nordisk Litteraturfestival, der sædvanen tro finder sted på Kulturværftet i Helsingør.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Helsingør Kommunes Biblioteker, Hanne Lykke Andersen, mail; haand@helsingoer.dk, tlf. 4186 9104

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Kulturværftet & Toldkammeret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kulturværftet & Toldkammeret

Korallerne Kommer: Kom til temadage om klimaet på Kulturværftet3.4.2024 13:54:45 CEST | Pressemeddelelse

Fra den 12.-21. april zoomer Kulturværftet ekstra ind på klimaet og de forandringer, som er en stadig større del af vores virkelighed i dag. Det sker, når Kulturværftet i samarbejde med Institut for Biologi, Københavns Universitet, og Visual Science inviterer indenfor i udstillingen Breathing Coral, der på nært hold viser klimaforandringernes påvirkning af det undersøiske liv. Dagene byder endvidere på workshop og en række walkouts med forskere fra Marinbiologisk Laboratorium.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye