LB Forsikring

Husker du låsen, når du er på festival?

Del

Festivalsæsonen er endelig skudt i gang. Udover telt og campingstole er det også en god ide at notere en lås på pakkelisten, hvis man vil være ordentligt forsikret. Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, LB Forsikring, kommer med gode råd til en sikker, men stadig festlig festival.

Endelig er de her igen. Årets festivaler. En tid til at hygge sig med god musik og godt selskab. Et selskab, man dog ikke vil støde på, er tyveknægte, og det kan man forebygge med en relativ simpel metode; lås på teltet.

Skulle uheldet være ude, skal man nemlig være opmærksom på, at det er et forsikringskrav, at man har husket at aflåse sit telt med en lås, når man forlader det. Sidste sommer kendte flertallet af LB Forsikrings Medlemspanel ikke til kravene omkring hængelås eller anden form for lås på teltet, derfor oplyser selskabet om det igen:

“Vi vil gerne hjælpe vores medlemmer og andre med at forebygge tyveri. Det er rigtig ærgerligt at få ødelagt sit gode humør og festival af indbrud eller tyveri, derfor gør vi opmærksom på reglerne omkring aflåsning af telte,” siger Trine Bechmann Henningsen, Skadechef i LB Forsikring.

Mange festivalgæster skifter mellem at overnatte i telt på festivalpladsen og hjemme i deres egen seng under festivalsugen, og her skal man også være opmærksom, lyder opfordringen fra LB Forsikring.

“Man skal være på festivalpladsen og overnatte i sit telt for at både telt og ejendele inde i teltet er forsikrede. Sidste år svarede 82% af vores Medlemspanel, at de ikke var klar over dette krav, og vi håber derfor, at flere har det i baghovedet i år”, siger Trine Bechmann og understreger, at de samme regler gælder al overnatning i telt, det vil sige, at det også gælder udenfor festivalpladsen, fx på en campingplads.

Festival er helt klart sjovest, når man har sine ting for sig selv. LB Forsikring kommer derfor med gode råd til at forebygge tyveri på festival:

  • Lad dyre ting blive hjemme. Indboforsikringen dækker fx ikke penge og smykker, som stjæles fra teltet.
  • Teltet skal være lukket og aflåst, når du ikke er i teltet. Husk også, at du skal opholde dig på pladsen og sove i teltet, ellers er dit telt ikke forsikret.
  • Lad ikke dine ting være synlige. Bliver mobil, kamera eller lign. stjålet fra teltet, fordi de er synlige gennem teltets vindue, dækker forsikringen ikke.
  • Pas på lommetyve og hold opsyn med dine ting.
  • Husk også, at hvis du får stjålet noget, skal du anmelde det til politiet.

Om LB Forsikring

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og Bauta Forsikring.

LB Forsikring har lige over 440.000 medlemmer fordelt i hele landet.

Følg pressemeddelelser fra LB Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LB Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye