Danske Spil A/S

Efter historisk gevinst finder Danske Spil to ekstra millionærer

Del

Ugen der startede med den største Eurojackpot-gevinst herhjemme nogensinde - endte med at lørdagens Lotto-trækning gjorde to danskere til millionærer. For fjerde uge i træk var der ingen, der vandt førstepræmien, så Lottos førstepræmiepulje er nu helt oppe på 16 millioner kroner.

Sidste uge vil for altid gå over i historien, som den, hvor en dansker vandt 760 millioner i Eurojackpot, mens to andre vandt 50 millioner i samme lotteri: Men for to andre helt almindelige danskere vil ugen nok snarere blive husket som ugen, hvor de hver især blev millionærer ved at vinde en enkelt million i Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

Den ene vinder kommer fra Sydjylland og havde spillet 10 rækker med Joker via sit PLUS Abonnement. Kuponen havde en række med 2 rigtige, hvilket gav 50 kroner udover millionen.

Den anden vinder kommer fra Kolding og havde spillet 10 rækker via mobiltelefonen. Der var ingen yderligere gevinst på kuponen, så den samlede præmie lyder på 1.000.000 kroner.

Hos Danske Spil glæder de sig både over de vanvittigt store og over de normalt store gevinster.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Vi havde i dagens lotto trækning ingen vindere af førstepræmiepuljen. Næste uges pulje er 16 Mio kr.

Lotto, vindertal, 8. juni

1, 4, 9, 16, 17, 27, 33

Lotto, tillægstal, 8, juni

7

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye