Dansk Metal

Dansk Metal: Investeringer i erhvervsuddannelserne er godt nyt

Del

Det er kærkomment, at der nu er landet en aftale, der skal tiltrække flere faglærte til den grønne omstilling gennem blandt andet investeringer i udstyr og lærerkompetencer på erhvervsskolerne.

- Det er virkelig gode nyheder, at der nu kommer flere midler til de udstyrstunge uddannelser, som uddanner dygtige faglærte. Det er afgørende, hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling. Med investeringerne får erhvervsuddannelserne et tiltrængt løft, men vi skal huske, at arbejdet ikke slutter her, siger Kasper Palm, der er forbundssekretær og ansvarlig for uddannelse i Dansk Metal.

I 2025 bliver EuroSkills afholdt i Danmark, og i den forbindelse er 2025 også udnævnt som ”Erhvervsuddannelsernes år”. Det er godt set at gøre noget stort ud af det. Selvom det selvfølgelig ikke skal begrænse sig til 2025.

- Jeg er glad for, at der næste år vil være et særligt fokus på at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Det er vigtigt, at flere bliver præsenteret for erhvervsuddannelserne i grundskolen, så de kan tage et mere oplyst valg efter 9. klasse, siger Kasper Palm.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye