Myles Kennedy i Pumpehuset 28. oktober 2024

Del

En af nullernes mest populære hard rock vokalister, Myles Kennedy kommer til Pumpehuset til efteråret. Black River Delta kommer med som support.

Han er en produktiv sangskriver, powerfuld vokalist og dygtig guitarist, og så tuner Myles Kennedy ind på rytmen i sine omgivelser og følger strømmen. Som frontmand for Alter Bridge har hans stærke vokal, åbenhjertige tekster og skarpe riffs drevet gruppens globale indflydelse som en guld-certificeret, arena-fyldende naturkraft gennem mere end to årtier. 

Som sanger for Slash og The Conspirators har han siden 2010 imponeret publikum med sit register. Han er en populær samarbejdspartner, der er lige så komfortabel på et nummer med Disturbed, Halestorm og Sevendust som han er med Gov’t Mule og Darryl “DMC” McDaniels. Det er også derfor, han har genereret over 1 milliard samlede streams, opnået guld- og platin-certificeringer verden over, begejstret utallige fans, og KERRANG! har udråbt ham til “en af rockens bedste vokalister.” Han har skabt sin egen niche. 

I 2021 udgav han sit anerkendte andet album, The Ides of March. Det imponerede ved at opnå i alt fire #1 debuter på tværs af tre lande, hvor det toppede Billboard US Top Current Hard Music Chart, UK Official Rock & Metal Chart og Official Independent Album Chart samt Canadas Hard Music Albums Chart. Udover at generere over 10 millioner streams, modtog det positiv kritik fra American Songwriter, Guitar.com, LoudWire, Guitar World og flere. RIFF kaldte det “en fantastisk og must-listen plade,” mens Classic Rock Magazine gav det “4,5 ud af 5 stjerner” og skrev, “The Ides of March understreger Myles Kennedy som en musikalsk kraftpakke.” Med to soloalbum bag sig og udsolgte turnéer i bakspejlet, følger hans tredje fuldlængde LP, The Art of Letting Go [Napalm Records], af en skarpt udviklet intuition, ledet af singlen “Say What You Will.”

Billetpriser: 280 kr. gebyr.  
Det officielle billetsalg starter fredag 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det canadiske black-metal band, Spectral Wound, besøger København i forbindelse med deres "SONGS OF BLOOD & MIRE" EXCLUSIVE EUROPEAN RELEASE SHOW RUN 2024 og spiller i Pumpehuset fredag 25. oktober 2024.24.6.2024 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Spectral Wound er et canadisk black-metal band, der blev dannet i 2015 i Montreal, Quebec. Bandet er kendt for deres rå og atmosfæriske lyd, der trækker på klassiske black-metal elementer og samtidig tilføjer en moderne kant. Spectral Wounds musikalske stil er dybt rodfæstet i traditionel black metal med påvirkninger fra bands som Darkthrone og Burzum. Deres musik er kendetegnet ved hurtige tremolo-pickede riffs, blast beats, og skingre vokaler, som skaber en kold og intens atmosfære. I tekstuniverset berører bandet ofte temaer som naturens storhed, menneskelig forfængelighed og eksistentiel nihilisme. Spectral Wound har gjort sig bemærket på black-metal scenen med deres autentiske og atmosfæriske tilgang til genren. Bandet er også kendt for intense live optrædener, hvor de formår at genskabe deres albums' mørke og kraftfulde lyd. Oplev Spectral Wound live fredag 25. oktober 2024 i Pumpehuset. De tager Imha Tarikat og Abyssinia med som support. Billetpriser: 220 kr. + gebyr Billetsalge

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye