Fellowmind

Microsoft varsler prisstigning på Dynamics 365 licenser

Del

Prisen på Dynamics 365 licenser stiger fra 1. oktober 2024, skriver Microsofts’ Bryan Goode i et blogindlæg på tech-gigantens hjemmeside. Danske Microsoft Partner, Fellowmind, mener dog at det er berettiget.

Fellowmind ansat

Prisen stiger med 10-16 procent

På tværs af 14 moduler omfattet af Microsoft Dynamics 365 stiger priserne d. 1. oktober med mellem 10 og 16 procent. Det lyder måske ikke af så meget, men i et selskab med eks. 75 aktive brugere af Microsoft Dynamics 365 Finance vil prisen stige fra $180 til $210 per bruger - altså $2.250, eller 15.417 danske kroner - om måneden.

Denne prisstigning er kun for et enkelt modul ud af 14, så det kan hurtigt blive en meget dyr affære.

Hvorfor stiger prisen?

Fellowmind pointerer at den markante stigning i pris hovedsageligt skyldes at der siden sidste reelle produktopdatering i 2019 er blevet implementeret mange moderne AI-funktioner og andre forbedringer til brugervenligheden.

Kan du optimere din brug af Dynamics 365?

Som udgangspunkt kan man ikke undgå at skulle betale mere for sine Dynamics 365 licenser, men Fellowmind mener der er flere muligheder for at optimere sin licensering.

  • For det første kan man låse sin nuværende pris i en længere, fast periode, så man kan udskyde prisstigningen i 1-3 år.

  • Alternativt kan man undersøge, hvorvidt man betaler for moduler man ikke bruger, som kan skæres fra. Dette bør man dog konsultere en ekspert omkring, så man ikke risikerer at miste forretningskritiske funktioner.

Kan din virksomhed spare penge?

Uanset om du mener der er mulighed for at din virksomhed kan spare penge på denne prisstigning eller ej, vil det give god mening at få en professionel ekspertvurdering. Ræk ud til Fellowmind i dag, og få hjælp til at undersøge mulighederne.

Kontakter

Links

Hvad laver vi hos Fellowmind?

Vi hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsoft cloud-løsninger, tilskynde til agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere med at lære at anvende teknologien. Med andre ord, at få folk til at glædes ved at arbejde med teknologi, og at få teknologien til at arbejde for dem.

Fellowmind Logo

Følg pressemeddelelser fra Fellowmind

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fellowmind

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye