Gør klar til en af årets mest intense hip-hop-koncerter når Ski Mask The Slump God kommer til Store VEGA

Del

VEGA og Live Nation præsenterer

SKI MASK THE SLUMP GOD

23. SEPTEMBER 2024

STORE VEGA

Siden Ski Mask The Slump God trådte ind på scenen i 2015, fra et af de mørkeste hjørner i Sydflorida, har han gentagende gange hævet baren for hip-hop med sin lyriske evner, uforudsigelige flows og elite punchlines. Han er en sjældenhed på rapscenen, da han ser ud over de traditionelle kasser og æraer med en hensynsløse attitude og topniveau, der har positioneret ham som en af de mest unikke rappere i nyere tid.

Efter at have udgivet en række populære mixtapes kom Ski Mask The Slump Gods fuldlængde debutalbum ”Stokeley” i 2018, som skød op på en sjette plads på Billboard Top 200, samt fik anmelderros i bl.a. Pitchfork, XXL og NME. Hen ad vejen har han også udgivet en række sange som er gået platin, såsom ”Cath Me Outside” og “Nuketown,” samt bangeren ”Faucet Failure”, der er gået 2x platin. Derudover har han lavet sange med nogle af de hotteste rappere på scenen, bl.a. Denzel Curry, Lil Yachty, J. Coles Dreamville crew og selvfølgelig en af hans tætteste samarbejdspartnere XXXTentacion. Senest har han udgivet albummet ”11th Dimension” med features fra Future og Juice WRLD, m.fl.

Med mere end tre milliarder streams i bagagen er Ski Mask The Slump God efterhånden blevet en velrenommeret rapper, men han er også garant for at levere højenergiske koncerter, båret af tunge 808s, Ski Mask The Slump Gods hidsige flow og en uimodståelig feststemning. Oplev dette i Store VEGA til september når han kommer til København.

Billetpriser: 335 kr. + gebyr.  

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Live Nation presale 11. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye