Clever

Clever udvider partnerskab med DEAS og satser på private og institutionelle ejendomsinvestorer

Del

Clever udvider partnerskabet med Danmarks største ejendomsadministrator, DEAS, og vil nu udbrede mulighederne for ladeløsninger hos både private og institutionelle investorer. Ambitionen er at hjælpe ejendomsbranchen med at etablere flere end 5.000 lademuligheder inden 2030.

Clever udvider nu partnerskabet med DEAS og kommer til at satse på private og institutionelle ejendomsinvestorer. Fra venstre ses Nadim Stub, GVP for Digital Innovation hos DEAS, og Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.
Clever udvider nu partnerskabet med DEAS og kommer til at satse på private og institutionelle ejendomsinvestorer. Fra venstre ses Nadim Stub, GVP for Digital Innovation hos DEAS, og Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever. PR-foto: DEAS

I september 2023 indgik Clever og DEAS et omfattende partnerskab for at udbrede lademuligheder for ejendomsadministratorens cirka 1.000 andels- og ejerboligforeninger.

Nu udvides partnerskabet til også at omfatte det professionelle ejendomssegment, som private og institutionelle ejendomsinvestorer, for hvem DEAS forvalter mere end 2.000 ejendomme.

Her vil DEAS fungere som Clevers partner i den danske ejendomsbranche inden for bæredygtighed og lokationsmuligheder. Dette omfatter forhold som økonomi, regler, ESG og udrulningsstrategier ved etablering af ladestandere. Clever står for abonnement, installation, service, og den daglige drift af ladestanderne samt indberetning af data til DEAS.

Dermed skabes grobund for langt mere avancerede analyser, der hjælper ejendomsejere med strategisk at kunne forholde sig til udrulning af ladestandere på tværs af porteføljer. Dette sikrer, at udrulning, anvendelse og bæredygtighedseffekt maksimeres i overensstemmelse med investeringerne i ejendommene. Disse tiltag vil selvsagt også spille en stor rolle i stadig mere stringente og komplekse ESG-krav og tilhørende rapportering.

Den fælles ambition er at etablere flere end 5.000 lademuligheder inden 2030.

Hos DEAS ser Nadim Stub, GVP for Digital Innovation, frem til det udvidede samarbejde med Danmarks største ladeoperatør, der nu skal være med til at accelerere den grønne omstilling i det professionelle ejendomssegment.

”Med udvidelsen af vores partnerskab med Clever sætter vi fart på ladestander-adoptionen i ejendomme, hvilket forbedrer lejeroplevelsen markant og tydeligt fremmer vores miljøansvar. Sammen skaber vi branchens første one-stop-shop for EV-ladeløsninger og tilbyder hidtil usete avancerede indsigter, der kan hjælpe ejendomsejere med at forbedre og fremtidssikre deres porteføljer strategisk. Partnerskabet effektiviserer indkøbsprocessen, hvilket gør det effektivt og omkostningseffektivt for vores investorer. Vores investorer vil opleve det 'nemt og trygt' frivilligt at vælge Clever gennem DEAS til porteføljeudrulning og løbende rapportering på forbrug og udnyttelse, og dertil også bedre parkeringsstrategier baseret på aktuelle ladedata. Vi forbliver åbne for at arbejde med andre leverandører, hvis investorerne ønsker det, men vi er sikre på, at denne turn-key-løsning tilbyder en yderst stærk værdi på markedet i dag – både for investorer og for brugerne,” siger Nadim Stub.

Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever, deler DEAS’ ambitioner og ser ejendomsbranchen som en helt central aktør i udrulningen af et landsdækkende ladenetværk.

"Hos Clever arbejder vi for, at det skal være nemt og bekvemt at være elbilist. I dette arbejde er det helt afgørende, at der er lettilgængelige lademuligheder lige netop dér, hvor folk færdes til daglig. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi nu kan udvide vores samarbejde med DEAS, der kan rådgive og facilitere lademuligheder på de ejendomme, de administrerer i dag. Vi oplever både stor interesse og mange spørgsmål fra branchen, hvor mange i øjeblikket har rigtigt travlt med at kunne leve op til de nye regler i Ladestanderbekendtgørelsen, der træder i kraft fra nytår. De udfordringer kan vi i samarbejde med DEAS være med til at løse,” siger Casper Kirketerp-Møller.

Kontakter

Om Clever og DEAS

Clever 

Clever er Danmarks største ladeoperatør med flere end 35.000 ladepunkter fordelt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene.

Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).

DEAS A/S 

DEAS A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer DEAS A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. DEAS A/S har et dedikeret team på flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).

DEAS A/S har hovedkontor i København med kontorer i Aarhus og Aalborg.

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye