Lederne

Verden i forandring – ledelse sætter retning

Del

Jakob Ellemann-Jensen, Magrethe Vestager, Helle Thorning-Schmidt, Mette Kierkgaard og en lang række andre topledere og eksperter vil i løbet af Folkemødet 2024 stå på Ledelsesscenen og give deres perspektiv på ledelse og dens betydning for vores hverdag, samfund og ikke mindst fremtid.

Programmet er nu klar for Ledelsesscenen på årets udgave af Folkemødet.
Programmet er nu klar for Ledelsesscenen på årets udgave af Folkemødet.

Under paraplyen ’Verden i forandring – ledelse sætter retning’ er Ledelsesscenen igen i år stedet, hvor vi vil debattere ledelse som faglighed.

For der er ingen tvivl om, at ledelse er vigtig – måske vigtigere end nogensinde før – når vi som mennesker, medarbejdere og ledere på flere niveauer skal navigere i en verden med kunstig intelligens, mangel på arbejdskraft, unge udenfor arbejdsmarkedet, fastholdelse af seniorer, biodiversitet, ligestilling og meget andet.

Det er syvende gang, at Ledelsesscenen sætter rammen for debatter og perspektiver på ledelse i forhold til en lang række vigtige samfundsagendaer. Bag Ledelsesscenen står igen et stærkt partnerskab mellem Djøf, Lederne, Mercuri Urval og DI. De fire partnere deler overbevisningen om, at ledelse spiller en afgørende rolle i forhold til, om vi som samfund formår at håndtere de udfordringer, vi står overfor, og indfri de potentialer en verden i forandring også bringer med sig.

I løbet af Folkemødet vil 23 debatter og 3 netværksevents folde sig ud på Ledelsesscenen. Vi skal bl.a. debattere; Hvem passer på ledernes trivsel, når verden forandrer sig og ledelsesrollen bliver mere kompleks?

Vi skal også have besøg af De første – stærke kvindelige rollemodeller, som Helle Thorning-Schmidt og Marchen Neel Gjertsen, der sammen med bl.a. Gry Jexen og Marie Bjerre skal tale om betydningen af rollemodeller, når det kommer til ligestilling på ledelsesgangene.
Karen Bro interviewer Magrethe Vestager om AI – frygt eller fascination. Og Niels Krause-Kjær møder Jakob Ellemann-Jensen til en ærlig snak om Livet efter Borgen.

Det fulde program for Ledelsesscenen 2024 finder du her!

Ledelsesscenen ligger på Strandvejen lige foran Nordlandshallen på plads B5. Vi håber, vi ses

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:
Mercuri Urval: Carsten Gløvermose Nielsen, 30259801, carsten.glovermose.nielsen@mercuriurval.com
DI: Stine Brunsgård, 27413233, STBR@DI.DK
Djøf: Lars Brittain, 51234120, lab@djoef.dk
Lederne: Dorthe Kandi, 23994962, dka@lho.dk

Følg pressemeddelelser fra Lederne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lederne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye