Verden i forandring – ledelse sætter retning
Jakob Ellemann-Jensen, Magrethe Vestager, Helle Thorning-Schmidt, Mette Kierkgaard og en lang række andre topledere og eksperter vil i løbet af Folkemødet 2024 stå på Ledelsesscenen og give deres perspektiv på ledelse og dens betydning for vores hverdag, samfund og ikke mindst fremtid.
Under paraplyen ’Verden i forandring – ledelse sætter retning’ er Ledelsesscenen igen i år stedet, hvor vi vil debattere ledelse som faglighed.
For der er ingen tvivl om, at ledelse er vigtig – måske vigtigere end nogensinde før – når vi som mennesker, medarbejdere og ledere på flere niveauer skal navigere i en verden med kunstig intelligens, mangel på arbejdskraft, unge udenfor arbejdsmarkedet, fastholdelse af seniorer, biodiversitet, ligestilling og meget andet.
Det er syvende gang, at Ledelsesscenen sætter rammen for debatter og perspektiver på ledelse i forhold til en lang række vigtige samfundsagendaer. Bag Ledelsesscenen står igen et stærkt partnerskab mellem Djøf, Lederne, Mercuri Urval og DI. De fire partnere deler overbevisningen om, at ledelse spiller en afgørende rolle i forhold til, om vi som samfund formår at håndtere de udfordringer, vi står overfor, og indfri de potentialer en verden i forandring også bringer med sig.
I løbet af Folkemødet vil 23 debatter og 3 netværksevents folde sig ud på Ledelsesscenen. Vi skal bl.a. debattere; Hvem passer på ledernes trivsel, når verden forandrer sig og ledelsesrollen bliver mere kompleks?
Vi skal også have besøg af De første – stærke kvindelige rollemodeller, som Helle Thorning-Schmidt og Marchen Neel Gjertsen, der sammen med bl.a. Gry Jexen og Marie Bjerre skal tale om betydningen af rollemodeller, når det kommer til ligestilling på ledelsesgangene.
Karen Bro interviewer Magrethe Vestager om AI – frygt eller fascination. Og Niels Krause-Kjær møder Jakob Ellemann-Jensen til en ærlig snak om Livet efter Borgen.
Det fulde program for Ledelsesscenen 2024 finder du her!
Ledelsesscenen ligger på Strandvejen lige foran Nordlandshallen på plads B5. Vi håber, vi ses
Nøgleord
Kontakter
Kontaktoplysninger:
Mercuri Urval: Carsten Gløvermose Nielsen, 30259801, carsten.glovermose.nielsen@mercuriurval.com
DI: Stine Brunsgård, 27413233, STBR@DI.DK
Djøf: Lars Brittain, 51234120, lab@djoef.dk
Lederne: Dorthe Kandi, 23994962, dka@lho.dk
Følg pressemeddelelser fra Lederne
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Lederne
Finanslov mangler konkrete tiltag, som kan sikre mere arbejdskraft22.11.2024 10:14:20 CET | Pressemeddelelse
Dagens finanslov rummer en række fornuftige initiativer men skøjter for let hen over en af de største udfordringer netop nu – manglen på kvalificeret arbejdskraft. Lederne opfordrer ikke mindst til at styrke mulighederne for at hente flere hænder og hoveder uden for EU’s grænser.
Giv kandidatreformen et frikvarter20.11.2024 16:05:02 CET | Pressemeddelelse
Dagens rapport fra Kandidatudvalget viser, at den kommende universitetsreform rammer de forkerte uddannelser og bliver for uoverskuelig for studerende og deres kommende arbejdsgivere. Derfor bør reformen gentænkes, vurderer Lederne.
COP29: Verden lytter til danske ledere11.11.2024 06:05:00 CET | Pressemeddelelse
Skal det lykkes at redde klimaet, er der brug for konsekvent og modig ledelse, som samler alle generationer. Det er budskabet fra Lederne under FN’s klimatopmøde, som bliver indledt i Baku i Aserbajdsjan i dag.
Ungeløfte uden støtte til succesrigt projekt22.10.2024 16:39:44 CEST | Pressemeddelelse
Det netop præsenterede ungeløfte er desværre uden støtte til initiativet Lederalliancen, som indeholder præcist det, politikerne efterspørger – nemlig en håndholdt indsats, der hjælper de unge ind på arbejdsmarkedet. Det er skuffende, mener Lederne.
Lederne: Ambitiøst uddannelsesudspil med både potentialer og risici8.10.2024 12:32:49 CEST | Pressemeddelelse
Både regeringens ønske om at tiltrække flere udenlandske studerende og introduktionen af en ny, erhvervsrettet gymnasieuddannelse (EPX) er godt nyt for manglen på kvalificeret arbejdskraft. Men øgede adgangskrav til det almene gymnasium kan få uheldige konsekvenser.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum