YUNG GRAVY I PUMPEHUSET 10. NOVEMBER 2024

Del

Til november bringer Yung Gravy endnu en gang sovsen tilbage til Pumpehuset, hvor han flere gang tidligere har sørget for en massiv feststemning!

Der kan ikke være særlig mange andre rappere der sammenligner sig med den amerikanske madmor Martha Stewart og som blærer sig med at feste med sin mor, mens de topper det op med diskussioner om sine senest aktiehandelsstrategier. På den anden side, så havde hiphopverdenen aldrig set nogen ligesom Yung Gravy da han kom frem i slutningen af 10’erne.

Iført solbrille, guldkæde, de hvideste tænder og latterligt fedt tøj blev den Minnesota-fødte rapper Yung Gravy til et fænomen med mere end 1 milliard streams, platinplader, udsolgte turnéer (der også tidligere har ramt et udsolgt Pumpehuset) og en unik persona. Med sin kombination af old school samples, humoristisk lyrik og generelle mad-fetich, er Yung Gravy en af nyere tids mest forfriskende artister på den amerikanske hiphop-scene.  

Siden 2018 har Yung Gravy lagt lag på lag af succes, hvilket startede med hits som ”Mr. Clean" og “1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot.” Sidenhen har Yung Gravy fortsat med at videreudvikle sin lyd og stil, og på hans seneste single, ”Clementine”, har han taget country-lyden til sig, med et tungt underlæggende 808-beat tilsat hans signatur glimt i øjet.

Til november vender Yung Gravy tilbage til Pumpehuset, hvor han har givet koncert og festet med publikum hele tre gang tidligere. Mon ikke det bliver endnu en banger af en fest i sovset ind i Yung Gravys episke univers.

Billetpriser: 230 kr. + gebyr

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Comedy Stop er klar med nye navne til plakaten i 2024 og løfter sløret for dette års presenter – Conrad Molden!21.6.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den britiske komiker Conrad Molden har med sin unikke engelsksprogede stand-up taget det danske comedy-publikum med storm. Efter at have boet i Danmark i en årrække, har han med sit særegne take på det danske sprog og kultur udsolgt tre turnéer rundt i landet. Nu er han klar til at indtage dette års Comedy Stop i København og Aalborg, både som vært på festivalen, og som en del af årets line up med sit eget show, der har titlen ”ÆØÅ”. Derudover løfter Comedy Stop sløret for endnu flere nye stærke comedy-navne på dette års plakat, heriblandt Sofie Hagen, Troy Hawke, Paul Taylor, m.fl. Desuden vil The Comedy Store endnu engang stå for åbningsgallaen både i København og Aalborg, hvor man vil kunne opleve en række komikere samme aften. Nye shows tilføjet til Comedy Stop 2024: Abby Wambaugh 6. september 2024 - Fakultetet, Aalborg 7. september 2024 – Del Boca Vista Comedy Club på Kolme, København Conrad Molden 7. september 2024 – Bremen Teater, København 6. september 2024 – Europahallen, Aalb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye