YUNG GRAVY I PUMPEHUSET 10. NOVEMBER 2024

Del

Til november bringer Yung Gravy endnu en gang sovsen tilbage til Pumpehuset, hvor han flere gang tidligere har sørget for en massiv feststemning!

Der kan ikke være særlig mange andre rappere der sammenligner sig med den amerikanske madmor Martha Stewart og som blærer sig med at feste med sin mor, mens de topper det op med diskussioner om sine senest aktiehandelsstrategier. På den anden side, så havde hiphopverdenen aldrig set nogen ligesom Yung Gravy da han kom frem i slutningen af 10’erne.

Iført solbrille, guldkæde, de hvideste tænder og latterligt fedt tøj blev den Minnesota-fødte rapper Yung Gravy til et fænomen med mere end 1 milliard streams, platinplader, udsolgte turnéer (der også tidligere har ramt et udsolgt Pumpehuset) og en unik persona. Med sin kombination af old school samples, humoristisk lyrik og generelle mad-fetich, er Yung Gravy en af nyere tids mest forfriskende artister på den amerikanske hiphop-scene.  

Siden 2018 har Yung Gravy lagt lag på lag af succes, hvilket startede med hits som ”Mr. Clean" og “1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot.” Sidenhen har Yung Gravy fortsat med at videreudvikle sin lyd og stil, og på hans seneste single, ”Clementine”, har han taget country-lyden til sig, med et tungt underlæggende 808-beat tilsat hans signatur glimt i øjet.

Til november vender Yung Gravy tilbage til Pumpehuset, hvor han har givet koncert og festet med publikum hele tre gang tidligere. Mon ikke det bliver endnu en banger af en fest i sovset ind i Yung Gravys episke univers.

Billetpriser: 230 kr. + gebyr

Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det australske punkrockband, Trophy Eyes, spiller i Pumpehuset torsdag d. 3. oktober 2024. De tager Split Chain med som support.18.7.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trophy Eyes er et australsk punkrockband, der består af John Floreani (vokal), Jeremy Winchester (bas og vokal), Blake Caruso (trommer) og Josh Campiao (guitar). Trophy Eyes brød igennem med deres debutalbum "Mend, Move On" i 2014, som blev rost for dets ærlighed og energi. Herefter begyndte bandet at turnere internationalt og opbygge en dedikeret fanbase. Deres efterfølgende udgivelser, herunder albummet "Chemical Miracle" fra 2016 og "The American Dream" fra 2018, cementerede deres position som en betydningsfuld stemme inden for moderne punkrock.

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye