Vejdirektoratet

Lørdag starter to ugers vejarbejde på Midtsjælland

Del

I weekenden går Vejdirektoratet i gang med at lægge ny asfalt på rute 57 mellem de midtsjællandske byer Stenlille og Stenmagle.

Trafikanter på rute 57 kan se frem til en bedre køreoplevelse, når arbejdet er færdigt. Foto: Vejdirektoratet
Trafikanter på rute 57 kan se frem til en bedre køreoplevelse, når arbejdet er færdigt. Foto: Vejdirektoratet

Fra lørdag 8. juni og frem til torsdag 20. juni bliver der udført vejarbejde på en ca. 3 kilometer lang strækning på rute 57 mellem Stenlille til Stenmagle på Midtsjælland.

På hverdage vil arbejdet blive udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 18.00 og 5.00, mens det i weekenderne ligger i dagtimerne fra kl. 6.00 til 18.00.

Arbejdet er nødvendigt, fordi den nuværende asfalt på vejen, der også er kendt som Sorøvej, er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

Sådan foregår arbejdet

Første opgave går ud på at affræse den gamle belægning, så der er plads til at foretage reparationer af den underlæggende belægning.

Når det er gjort, skal der udlægges nyt slidlag. Til sidst skal kørebanen have nye vejstriber.

Information til trafikanterne

For trafikanter har vejarbejdet den betydning, at de ved kørsel forbi arbejdsstedet vil blive reguleret med et signalanlæg.

I nogle perioder kan det blive nødvendigt at foretage en spærring Sorøvej, og trafikanter på strækningen vil derfor blive sendt ud på en skiltet omkørselsrute. Beboerkørsel til og fra ejendomme på den afspærrede strækning vil være tilladt, men skal ske med forsigtighed og efter entreprenørens anvisning.

Da vejarbejde er vejrafhængigt, er der altid en risiko for, at det kan blive udskudt som følge af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye