All Things Live ApS

Lasse Rimmer er tilbage med nyt soloshow i 2025!

Del

I foråret 2025 drager Lasse Rimmer på tour rundt i hele Danmark med sit nye og sjette soloshow "Virkelig?", der svarer på et hav af hverdagens store, såvel som små spørgsmål. Sikkert er det dog, at det bliver et show pakket med latter og komik i verdensklasse. Virkelig!

Lasse Rimmer
Lasse Rimmer Foto: Seth Nicolas

Kan du leve en eneste dag uden et øjeblik, hvor verden får dig til at tænke: “Virkelig?”

Lasse Rimmer kan ikke. Ikke længere. Og det er verdens egen skyld. Den er simpelthen ikke til at stole på længere. Nu tager han Danmark rundt med et helt nyt soloshow, der svarer på en vrimmel af spørgsmål.

Hvor blev nazisterne af? Gemmer de sig i virkeligheden på genbrugspladsen eller i kenneler? Hvorfor er det også lidt sundt for børn, at deres forældre lyver for dem? Hvorfor er mænds sexliv mest som Lalandia, når kvinders er mere som en luksus-safari? Hvordan føles det, at de sidste tre kærester, Lasse har haft, er den samme kvinde? Kan man overhovedet finde et fredeligt, lille hjørne for sig selv i en verden, hvor alle kigger på alle, og alle åbenbart gerne vil kigges på? Er det nogle af de spørgsmål, der kræver svar? Virkelig?

“Det er fem år siden, jeg sidst var landet rundt med et solo-show, så der er sparet solidt op!”, forsikrer Lasse Rimmer. “Det her bliver et show pakket med grin. En orkan af jokes, en tornado af latter, en stiv kuling af komik. Virkelig!”

I 2012 blev Lasse Rimmer nomineret til prisen som “Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla for solo-showet “Komiker”, og han gentog bedriften i 2019 med showet “Færre end Tre”. I juni 2024 vandt han Prime Videos “Roasted - Verdens Sjoveste Ferie”, hvor han deltog sammen med Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius, Simon Talbot og Ane Høgsberg. Siden 2015 han har passet dommer-rollen i TV 2’s “Stormester”.

“Virkelig?” er Lasse Rimmers sjette solo-show.

LASSE RIMMER VIRKELIG? TOUR 2025

ROSKILDE, GILME - 24. APRIL

HERNING, FERMATEN - 1. MAJ

AALBORG, SKRÅEN - 2. MAJ

KØBENHAVN, HOTEL CECIL - 7. MAJ

VIBORG, COMEDY HOUSE - 8. MAJ

SILKEBORG, JYSK MUSIKTEATER - 9. MAJ

VEJLE MUSIKTEATER - 10. MAJ

AARHUS, MUSIKHUSET - 16. MAJ

ODENSE, MAGASINET - 17. MAJ

BILLETSALGET STARTER 7. JUNI 2024 KL. 12.00

MERE INFO VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lasse Rimmer - Virkelig? Tour 2025
Lasse Rimmer - Virkelig? Tour 2025
Download
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer
Download

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye