Velkomn

Velkomn henter erfaren udlejningschef

Del

Efter at have gennemført årets største boligtransaktion følger Velkomn nu op med ansættelsen af ny udlejningschef. Der er tale om Janne Schmidt, som kommer fra en stilling som Head of Letting hos Heimstaden Danmark.

Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni.
Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni. PR-foto: Velkomn

Fra 1. juni er Janne Schmidt ny udlejningschef i ejendomsselskabet Velkomn, som sidste uge stod bag årets største boligtransaktion til dato. Den gjorde Velkomn til ejer af 667 moderne og DGNB Guld-certificerede rækkehuse fordelt mellem otte boligområder i hele landet.

Den markante oprustning af Velkomn’s portefølje, som supplerer virksomhedens egne byggeprojekter i blandt andet Haslev på Sydsjælland, stiller nye krav til organisationen.

Virksomheden har derfor intensiveret sit fokus på at tiltrække de rette kompetencer, og det er ansættelsen af Janne Schmidt det seneste eksempel på.

- Med opkøbet har vi understreget vores ambition om at være blandt landets mest seriøse udlejere af moderne rækkehuse tæt på Danmarks større byer, grønne områder og alt det, der er vigtigt i hverdagen. Vores mission er at skille sig ud på kvalitet og service, og derfor skal vores lejere også have den bedste behandling. Det er Janne garant for, og jeg er meget glad for, at hun har valgt at slutte sig til os i Velkomn, siger Peter Uldall Borch, CEO, Velkomn.

Skal skabe den bedste oplevelse for lejerne

Janne Schmidt kommer fra Heimstaden Danmark, hvor hun indtil for nylig var Head of Letting.

Før da har hun mere end 20 års erfaring som udlejningschef i HD Ejendomme, inden virksomheden blev solgt til Heimstaden i 2021.

Med andre ord bringer hun mange års erfaring med både udlejning og ejendomsforvaltning til bordet.

- Velkomn er en meget spændende virksomhed, som på kort tid har markeret sig som en seriøs aktør på udlejningsmarkedet i Danmark. De vil være de bedste indenfor udlejning af rækkehuse i Danmark, og dén mission kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig til at bidrage til den videre rejse med mine erfaringer og kompetencer, som nu skal bruges til at skabe den bedste oplevelse for Velkomn’s lejere, siger Janne Schmidt.

Hendes første opgave bliver i spidsen for den løbende genudlejning af de 667 rækkehuse netop overtaget fra Birch Ejendomme, inden udlejningen af 154 rækkehuse i Haslev forventes påbegyndt senere i år.

Kontakter

Peter Uldall Borch, Direktør, pebo@velkomn.dk, tlf. 20 42 76 96
Janne Schmidt, Udlejningschef, jasc@velkomn.dk, tlf. 32 42 90 00

Billeder

Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni.
Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni.
Download
Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni.
Janne Schmidt er Velkomn's nye udlejningschef pr. 1. juni.
Download

Links

Kort om Velkomn

Velkomn er et dansk ejendomsselskab ejet af direktør Peter Uldall Borch og den britiske kapitalfond Matter Real Estate. Velkomn leverer løsninger af højeste kvalitet i hele værdikæden – fra opkøb af byggegrunde til drift af opført byggeri - og tilbyder sine lejere en bekymringsfri tilværelse i moderne og energioptimerede boliger tæt på Danmarks større byer og alt det, der er vigtigt i hverdagen. Funderet på mange års akkumuleret viden og erfaring gennem drift af store porteføljer stræber Velkomn efter at være en pålidelig samarbejdspartner for både beboere, leverandører og investorer. Læs mere på velkomn.dk.

Følg pressemeddelelser fra Velkomn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Velkomn

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye