Vejdirektoratet

Vejarbejde forsinket ved to rundkørsler i Ringsted

Del

Vejdirektoratet arbejder på at finde en ny entreprenør, som kan færdiggøre anlægsarbejdet ved to rundkørsler i Ringsted, da den tidligere entreprenør er begæret konkurs.

Torsdag den 30. maj blev Vejdirektoratet bekendt med, at virksomheden Entreprenør Thomas Olsen Aps havde forladt de to byggepladser, som er etableret i forbindelse med ombygningen af to rundkørsler ved henholdsvis Østre Ringvej/Haslevvej og Østre Ringvej/Køgevej i Ringsted.

Mandag stod det klart, at entreprenøren er begæret konkurs.

”Det er en ærgerlig situation at stå i for alle parter, og det vil uundgåeligt betyde, at projekterne bliver forsinket. Hvor meget kan vi endnu ikke sige,” fortæller Anja Irene Bæk, projektleder i Vejdirektoratet.

Ombygning af krydsene

De eksisterende rundkørsler på Østre Ringvej (rute 14) ved henholdsvis Haslevvej og Køgevej i Ringsted ombygges for at øge trafiksikkerheden for cyklister. Det sker blandt andet ved at etablere tilbagetrukne cykelstier og stikrydsninger, så lette trafikanter kan færdes mere sikkert.

”Vi er opsat på at få arbejdet genoptaget hurtigst muligt, så vi kan få færdiggjort de to ombygninger. Indtil da gør vi vores bedste for at minimere generne for trafikanter i området,” siger Anja Irene Bæk.

Vejdirektoratet har fra og med mandag i denne uge overtaget ansvaret for afmærkning og skiltning omkring to de vejarbejder.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye