Det irske folk-/ poptalent, Darren Kiely, kommer til Pumpehuset

Del

DARREN KIELY: THE NEVER BEEN HERE BEFORE TOUR

5. FEBRUAR 2025

PUMPEHUSET

Darren Kiely er født i den lille by Co. Cork i Irland. Hans folk-inspirerede poplyd stammer fra hans forkærlighed til traditionel irsk musik kombineret med moderne artister som The Lumineers, Mumford & Sons og Noah Kahan. Allerede som femårig lærte Darren at spille tinfløjte. Da han var otte år begyndte han på violin og lærte senere sig selv at spille guitar. Darren begyndte at synge i 2019 og fik hurtigt opmærksomhed for sine rå og lidenskabelige vokaler og følelsesladede levering. Efter at have vundet adskillige hædersbevisninger på nationalt niveau i irsk traditionel musik, fandt Darren vej til NYC i 2022 for at fortsætte med at udvikle sin egen musik og lyd, og kort efter endte han i Nashville.

Hans debut-EP, ”Lost”, udkom sidste efterår. På ”Lost” finder man, udover fanfavoritten ”Sunrise”, det nye nummer "Mom & Dad", som debuterede i Top-40 på den irske singlehitliste og landede en plads i Top-5 på den irske Homegrown chart. Efter at have turneret Irland rundt med debut-EP’en udgav han sin anden EP ”From The Dark” tidligere i år. I den forbindelse er Darren Kiely klar til sine første internationale headline shows, og kommer forbi Pumpehuset til februar.

Billetpriser: 230 kr. + gebyr.  

Billetsalget starter 7. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det australske punkrockband, Trophy Eyes, spiller i Pumpehuset torsdag d. 3. oktober 2024. De tager Split Chain med som support.18.7.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trophy Eyes er et australsk punkrockband, der består af John Floreani (vokal), Jeremy Winchester (bas og vokal), Blake Caruso (trommer) og Josh Campiao (guitar). Trophy Eyes brød igennem med deres debutalbum "Mend, Move On" i 2014, som blev rost for dets ærlighed og energi. Herefter begyndte bandet at turnere internationalt og opbygge en dedikeret fanbase. Deres efterfølgende udgivelser, herunder albummet "Chemical Miracle" fra 2016 og "The American Dream" fra 2018, cementerede deres position som en betydningsfuld stemme inden for moderne punkrock.

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye