Niras A/S

Group CFO Tina Hørbye Christensen stopper i NIRAS

Del

Efter tre år hos NIRAS har Tina Hørbye Christensen valgt at opsige sin stilling som Group CFO for at forfølge en karriere uden for NIRAS og tiltræde som administrerende direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S den 1. august 2024. Tina har været ansat i NIRAS siden 2021 og har sin sidste dag i NIRAS den 12. juli.

Carsten Toft Boesen, CEO i NIRAS, udtaler:

“Tina har været en højt værdsat kollega i NIRAS og et stærkt og altid konstruktivt bidragende medlem af mit lederteam. I hendes tre år som CFO har hun sat et meget positivt aftryk på virksomheden blandt andet ved kontinuerligt at udvikle og implementere robuste strukturer og processer på tværs af geografi og funktioner. Jeg vil gerne takke Tina for hendes meget store indsats her i NIRAS; hendes lederskab, kapacitet og engagement vil blive savnet. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at ønske tillykke til både Tina og Rejsekort. Som virksomhed er vi stolte over at være med til at udvikle dygtige topledere, og vi må så leve med, at de også opleves som attraktive uden for NIRAS.”

”Jeg er meget stolt og taknemmelig for de muligheder, NIRAS har givet mig, hvor jeg har haft mulighed for at bidrage til positive forandringer sammen med alle mine dygtige kolleger. Jeg efterlader et NIRAS i god form med en spændende fremtid foran sig og vil gerne takke Carsten og alle mine dygtige kolleger for det tætte samarbejde,” siger Tina.

Vi vil nu påbegynde rekruttering af en erstatning for Tina.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Niras

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

The NIRAS Group strengthens their board with three new members21.5.2024 15:48:32 CEST | Pressemeddelelse

NIRAS’s newly launched strategy aims at expanding its presence in key markets across Northern Europe and other selected customer segments. To help deliver on this, NIRAS is pleased to announce the appointment of three prominent figures to their Board: Henriette Schütze, future CFO at Gyldendal, Søren Holm Johansen, former Executive Director of the Rambøll Group, and Torsten Steenholt, Senior Vice President of Novonesis.

NIRAS Gruppen styrker sin bestyrelse med tre nye medlemmer21.5.2024 15:47:34 CEST | Pressemeddelelse

NIRAS‘ nyligt lancerede strategi fokuserer forretningsmæssigt på vækst i nøglemarkederne i Nordeuropa samt i udvalgte internationale kundesegmenter. For at hjælpe med at realisere denne strategi er tre fremtrædende profiler Henriette Schütze, tiltrædende finansdirektør i Gyldendal, Søren Holm Johansen, tidligere koncerndirektør i Rambøll Gruppen og Torsten Steenholt, senior vice president i Novonesis, indtrådt i NIRAS Gruppens bestyrelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye