Accountor Denmark A/S

Accountor frasælger sin outsourcing-forretning til Aspia

Del

Strategisk træk muliggør udviklingen af en ren softwareplatform, og styrker profilen for markedslederen i Finland og Norden inden for økonomistyring og HR SaaS-løsninger.

Accountor Holding Oy, der er en del af Accountor Group, har fornøjelsen at meddele, at der er indgået en aftale om at sælge sine helejede datterselskaber, som omfatter Accountor Outsourcing-forretningen, til Aspia, en førende udbyder af teknologiunderstøttede regnskabs-, løn-, skatte- og rådgivningsydelser i Norden.

Dette strategiske salg markerer en vigtig milepæl for Accountor Group i at styrke sin position som den førende leverandør af cloud-baseret software til små og mellemstore virksomheder samt større virksomheder i Finland og Norden. Accountor Group tilbyder sine kunder et komplet udvalg af forretningskritiske løsninger inden for økonomistyring og HR, som  udnytter dyb domæneekspertise, en differentieret produktportefølje, brancheførende GenAI-funktioner og yderst dedikerede medarbejdere.

Med en lang historie, der spænder over to årtier, har Accountor Outsourcing etableret sig som en betroet partner for virksomheder i hele Norden. Aspia ser denne overtagelse som en mulighed for at udvide sin tilstedeværelse i Norden og styrke sin førende position i Sverige som pioner inden for teknologiunderstøttede regnskabs-, løn-, rådgivnings- og skatteydelser. Accountor Outsourcing vil gøre det muligt for Aspia at tilbyde et omfattende udvalg af ydelser, der udnytter banebrydende teknologi og ekspertise til at imødekomme kundernes skiftende behov.

"Vi meget glade for at byde Accountor Outsourcing velkommen i Aspia-familien. 1+1=3 gælder virkelig, da virksomhederne kombinerer deres styrker for at skabe en dynamisk, fælles platform for vækst og innovation. Ved at kombinere Aspias ekspertise og markedsledende position i Sverige med Accountors omfattende erfaring i Finland og andre regioner bliver vi den førende aktør i Norden." siger Ola Gunnarsson, CEO i Aspia. "Vi baner nu vejen i Norden og Europa med en optimal kombination af mennesker og teknologi."

Niklas Sonkin, CEO i Accountor Group, deler denne positive opfattelse: "Salget er et bevis på Accountors strategiske fokus på at optimere sin forretningsportefølje og koncentrere sig om kerneområder, hvor virksomheden kan levere mest værdi. Vi mener, at Aspia er den perfekte partner for vores outsourcing-forretning, i betragtning af deres ry for ekspertise og engagement i kundens succes. Vi er meget stolte af den rejse, Accountor Outsourcing har gennemført, og opkøbet af Aspia er et bevis på teamets hårde arbejde og dedikation."

Begge parter er forpligtede til at sikre en gnidningsløs overgang for medarbejdere, kunder og interessenter.

Transaktionen er underlagt visse betingelser og forventes gennemført inden for kort tid.

Nøgleord

Kontakter

Accountor:

Accountor er specialiseret i software og ydelser til økonomi- og HR-styring. Gruppen beskæftiger omkring 2.300 eksperter i seks lande. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at bruge mulighederne i moderne teknologi og digitalisering i deres daglige arbejde. Accountor er deltager i FN's Global Compact og overholder sin principbaserede tilgang til ansvarlig forretning. Koncernens hovedkvarter ligger i Espoo, Finland.

www.accountor.com

Aspia:

Aspia er en førende samarbejdspartner, der tilbyder teknologibaseret regnskab, løn, skat og virksomhedsrådgivning i Sverige, Norge, Finland og Danmark.  Vi tror på at gøre det svære enkelt, på effektivitet, på forandring, på viden og på at være til stede, hvor vores kunder er.

www.aspia.se

Følg pressemeddelelser fra Accountor Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Accountor Denmark A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye