Viborg Bibliotekerne

DR Borgerkontakt hjælper med oprettelse af login til DRTV

Del

Fra den 30. september 2024 bliver det obligatorisk at logge ind på DRTV. I den anledning besøger DR Brugerkontakt Hovedbiblioteket i Viborg for at fortælle mere om løsningen og hjælpe alle interesserede med at oprette et login.

resourcespace.com

Borgerne kan tage egen bærbare computer, tablet eller smartphone med og oprette login direkte på enheden. Det er også muligt at låne en computer af DR Brugerkontakt-holdet.

Ved at oprette et login til DRTV får brugerne helt nye muligheder. F.eks. husker systemet, hvor i udsendelsen, man sætter den på pause, så man altid kan se videre, fra præcis, hvor man slap midt i udsendelsen.

Udover muligheden for at få hjælp til login, rykker den lokale studievært Amanda Rokkjær Munksgaard og P4-studiet ud til biblioteket, hvor de hele eftermiddagen sender live. DR byder på kaffe, kage og en lille goodie-bag til de fremmødte. Det bliver en eftermiddag med hyggelig stemning, godt humør og ikke mindst hjælp til login.

Borgerne kan møde DR Brugerkontakt-holdet på Hovedbiblioteket i Viborg, Vesterbrogade 15 mellem kl. 15-18. Der er fri entré og ingen tilmelding.

Kontakter

Caroline Birch, DR Kommunikation,
cbic@dr.dk
35203040

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye