E.ON Danmark

Slip for roaming når du skal på ferie i elbil - E.ON giver danskerne fast pris gennem Europa

Del

E.ON Drive gør det nemmere at køre på tværs af Europa, når alle deres danske kunder kan lade elbilen op på E.ON Drives ladenetværk i Europa til samme pris, som de lader til i Danmark.  

Brug E.ONs ladenetværk gennem Europa til samme pris som i Danmark
Brug E.ONs ladenetværk gennem Europa til samme pris som i Danmark

”Vi driver ladenetværk i flere europæiske lande, og det skal vores danske kunder naturligvis have gavn af. Det paneuropæiske ladenetværk giver ikke blot tryghed på selve bilturen, men også en gennemskuelig pris, når man lader elbilen op til vante danske priser i Europa med sin ladebrik fra E.ON”, fortæller Martin Jahrsdorfer, CEO i E.ON Drive Danmark.

Samme ladepriser i Danmark og Europa

Når en E.ON Drive kunde benytter E.ON Drives ladestandere, er kWh-prisen den samme i Danmark og Europa. Dermed undgår kunden at skulle spekulere i roamingafgifter, når turen går til udlandet.

Man skal som elbilist være opmærksom på, at priserne kun gælder på E.ON Drives egne ladestandere, og når man bruger sin ladebrik. Man kan bruge sin E.ON ladebrik på mange andre operatørers ladenetværk, og her vil der være tale om roaming, og det er ofte forbundet med et ekstra gebyr. Betaler man med betalingskort eller app direkte ved standeren, afregnes man til den pris, der står på standeren.

”Vi udvider konstant vores ladenetværk – både i Danmark og i Europa, og der kommer løbende nye ladestandere og flere europæiske lande til vores netværk. E.ON Drive Europa kan netop lade sig gøre, fordi E.ON Drive ikke blot er en lokal ladenetværksoperatør, men til stede i mange europæiske lande”, understreger Martin Jahrsdorfer.

Fakta:

  • E.ON Drive lancerer E.ON Drive Europa: Lad til samme pris i Danmark og Europa på E.ON Drives ladenetværk.
  • E.ON Drive Europa gælder både for eksisterende og nye privatkunder.
  • Lynladning koster fx 3,45 kr. pr. kWh med Drive Plus og 3,95 kr. pr. kWh med Drive Lite.
  • E.ONs ladebrik kan bestilles gratis på eon.dk
  • Find ladestanderne på  eon.dk/ladenetværk 

 

Kontakter

E.ON Danmark

Energi til mere

E.ON Danmark leverer bæredygtige energiløsninger og rådgivning til danskerne. Vi udvikler, bygger og driver ladeløsninger til din elbil og fjernvarme til dit hus, lejlighed, virksomhed eller kommune. Vi omdanner restprodukter til biogas til gasnettet og omstiller den tunge transport til biogas og el. Med baggrund i vores mange år på markedet, solid kapital i ryggen og vores dygtige specialister kan vi rådgive dig til at vælge de bedste energiløsninger.

Vi stræber altid efter at være en attraktiv leverandør, samarbejdspartner og arbejdsplads. Her hjælper vi hinanden på tværs af afdelinger, så du kan få den bedste service og mest fleksible løsninger.

Vi giver dig energi til mere.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye