TDC Erhverv

Danskernes forbrug af mobildata fortsætter med at stige

Del

Efter endnu et år med markant vækst målt på danskernes forbrug af mobildata, tilbyder TDC Erhverv for tredje år i træk fri data i hele Danmark fra d. 1. juni til 31. august på Danmarks bedste mobilnet. Det skal ifølge virksomheden være med til at understøtte kundernes øgede dataforbrug og mobilitet i de varme sommermåneder – helt uden begrænsninger.

PR

Hos TDC Erhverv kan man igen i år konstatere, at danskerne fortsat er storforbrugere af mobildata. I perioden fra sommeren 2022 til sommeren 2023 er der målt en stigning på hele 12 procent i kundernes samlede dataforbrug. Det øgede dataforbrug tegner et tydeligt billede af, at danskerne fortsat anvender meget tid på de digitale enheder uden for arbejdspladsen eller hjemmet. I dag bliver mange telefonsamtaler og online-møder taget fra bilen, mails bliver sendt på farten og dokumenter gennemlæst i toget på vej fra A til B. Digitaliseringens betydning for arbejdspladsen er simpelthen ikke til at tage fejl af – og det er noget, der har indflydelse på danskernes behov og ikke mindst det samlede dataforbrug.

Sommermånederne øger det samlede dataforbrug

Hos TDC Erhverv oplever man, at kundernes dataforbrug er ekstra højt i sommermånederne, hvor mange danskere ferierer i sommerlandet. Derfor har TDC Erhverv igen i år valgt at tilbyde kunderne fri data i hele Danmark hen over sommeren*:

”Vi overvejer hele tiden, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder ved at understøtte deres efterspørgsel og behov. Vi kan konstatere, at dataforbruget stiger betydeligt hen over sommeren, hvor folk er mere væk hjemmefra end de plejer. Derfor er jeg glad for, at vi igen i år kan tilbyde vores kunder – eksisterende såvel som nye – fri data hele sommeren”, siger direktør hos TDC Erhverv, John Henriksen.

I år er det 9. gang i streg, at TDC Erhvervs 5G mobilnet fra TDC Net er blevet målt som Danmarks bedste mobilnet af Teknologisk Institut. Så hvad end der er behov for at downloade film fra sommerhuset, streame sommerens mange sportsbegivenheder fra campingpladsen, høre podcasts på vejene gennem det danske landskab elle tjekke en enkelt arbejdsmail kan kunderne nu frit og helt uden at bekymre sig bruge løs af det hurtige og stabile mobilnetværk gennem hele sommeren.

*Alle TDC Erhvervs mobilkunder (nye såvel som gamle) med et One+ eller Teams mobilabonnement med data får automatisk adgang til fri data fra den 1. juni frem til den 31. august 2024. Fri data koster ikke ekstra og gælder over hele landet.

Kontakter

Billeder

John Henriksen, Direktør i TDC Erhverv
John Henriksen, Direktør i TDC Erhverv
Download

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Nu lancerer TDC Erhverv fremtidens netværk 5G+23.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Næste generation af 5G er klar: Som den første leverandør i Danmark lancerer TDC Erhverv 5G+. Et landsdækkende netværk, som er uafhængig af 4G infrastruktur, kan realisere det fulde potentiale i 5G-teknologien og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt for dansk erhvervsliv. I næste måned åbner TDC Erhverv op for adgang til 5G+ netværket, og de første digitale løsninger til virksomheder på netværket er snart klar til at blive udrullet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye