AUBO

AUBO rykker tættere på forbrugerne med fire butiksåbninger i år

Del

AUBO har slået dørene op til en ny butik i Vejle, som markerer den fjerde butiksåbning i år. Den vestjyske køkkenproducent har tidligere på året også åbnet nye butikker i Slagelse, Thisted og Nakskov. Butiksåbningerne er en del af AUBOs strategi om at komme tættere på forbrugerne og imødekomme deres forskellige præferencer og behov i lokalområderne.

Torben Andersen, CEO hos AUBO.
Torben Andersen, CEO hos AUBO.

Med åbningen af de fire nye butikker, er antallet af AUBO-forhandlere steget fra 22 til 26 i 2024. Butiksåbningerne i henholdsvis Vejle, Slagelse, Thisted og Nakskov er i tråd med AUBOs ambition om at bringe køkkenproducentens kvalitetsprodukter tættere på den prisbevidste forbruger.

”Selvom Danmark er et lille land, oplever vi, at der er store forskelle i designønsker på tværs af landet. Derfor ser vi et stort potentiale i at udvide i de områder, hvor der stadig er langt til den nærmeste AUBO-butik for at imødekomme vores kunders præferencer og behov i lokalområdet. De fire nye butikker afspejler byernes lokale karakter og repræsenterer alt, hvad AUBO står for med deres inspirerende og smukke udstillinger,” fortæller Torben Andersen, CEO hos AUBO.

”AUBO-partnerne i de nye butikker er lokale og har derfor et godt kendskab til lokalområdet og dets beboere. Det betyder, at de ved, hvad der gør et køkken specielt i det enkelte område, samtidig med at de brænder for at levere en ekstraordinær service til de lokale indbyggere.”

For at sikre service i topklasse er personalet i de fire nye butikker, ligesom alle salgspersoner hos AUBO, uddannet på AUBOs kursuscenter ”AUBO Academy”. Kursuscenteret ligger i Aulum, hvor køkkenproducenten også har sit hovedsæde.

Fra shakerstil på Østerbro til egetræ i Thisted: Danskernes køkkenpræferencer varierer

Siden AUBOs start i 1985 har køkkenkæden været på en vækstrejse og har nu 26 forhandlere fordelt over hele landet, hvor der er stor forskel i efterspørgslen på køkkentyper. Hos AUBO-butikken på Østerbro i København er der størst efterspørgsel på rammelåger i shakerstil, der taler ind i byens store herskabslejligheder i det centrale København samt på Frederiksberg og Østerbro. I Løgstør i Nordjylland bliver derimod solgt flest tidløse, hvide køkkener med rene og enkle linjer. I Thisted er der en høj efterspørgsel på køkkener i egetræsfinér, der skaber et nordisk, lyst og roligt udtryk i tråd med Thisteds omkringliggende natur ved Vesterhavet, mens der i Haderslev bliver solgt flest køkkener med sorte lamelfronter.

”Vi ved, at vores kunder værdsætter kvalitet, funktionalitet og nordisk design, der harmonerer med deres omgivelser. I de lokale AUBO-butikker forstår personalet ikke blot de designmæssige aspekter af at skabe et smukt køkken, men også de dybe bånd mellem AUBOs produkter og det unikke lokalområde,” siger Torben Andersen.

De fire nye butikker er placeret på henholdsvis Løversysselsvej 2E i Vejle, Fisketorvet 4H i Slagelse, Industrivej 61 i Thised og Rødbyvej 87 i Nakskov.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Torben Andersen, CEO hos AUBO
Torben Andersen, CEO hos AUBO
Download
Betina Frandsen, indehaver af AUBO i Vejle
Betina Frandsen, indehaver af AUBO i Vejle
Download
UNIK, Rose Sand
UNIK, Rose Sand
Download
UNIK, Rose Sand
UNIK, Rose Sand
Download

Vedhæftede filer

Om AUBO

AUBO er en vestjysk køkkenproducent, der blev grundlagt i 1985 af Jens B. Bertelsen og hans hustru Grethe. AUBO specialiserer sig i køkken, bad og rum og er kendetegnet ved høj kvalitet, gennemtænkt design og fornuftige priser. Vestjysk mentalitet og vestjyske værdier udgør fundamentet for AUBO, hvor rådgivning, service og levering varetages med minutiøs og dedikeret punktlighed. AUBO er ligesom Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline en del af TCM Group, som er en førende innovativ producent af køkken, bad og øvrige rum med 173 forhandlere i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Læs mere på: https://aubo.dk/

Følg pressemeddelelser fra AUBO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AUBO

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye