TV 2 Danmark

TV 2 vil nyhedsdække 3F Superliga med klubkorrespondenter

Del

TV 2 vil bringe 3F Superliga tættere på danskerne ved at bruge faste korrespondenter til at nyhedsdække landets bedste fodboldklubber.

3F Superliga skal leve hele ugen - hele året og i hele landet. Det er ambitionen hos TV 2, som fra denne sommer får rettigheder til landets bedste fodboldrække. Det vil TV 2 opnå i et stærkt samspil mellem Sporten, Nyhederne og ved at styrke samarbejdet med TV 2 Regionerne, der flere steder får en dedikeret Superliga-korrespondent.

- 3F Superliga handler om nærhed, tradition og følelser og er for mange danskere mere end fodbold. TV 2 ønsker at være hele Danmarks hjemmebane, og det bliver vi ved at udnytte vores store rækkevidde i befolkningen og vores lokale forankring, som vi nu styrker ved at øge samarbejdet med størstedelen af TV 2 Regionerne omkring vores Superliga-dækning, siger Kristian Bech Josefsen, chefredaktør, TV 2 Sport.

Fire af de selvstændige otte TV 2 Regioner får en Superliga-korrespondent. Der er tale om TV2 Nord, TV SYD, TV MIDTVEST og TV 2 Kosmopol, som kommer til at bidrage til nyhedsdækningen på TV 2s platforme. 

De dedikerede Superliga-korrespondenter fra TV 2s regioner skal lave reportager fra træningspas, skrive artikler og kommentarer, lave lynanalyser, tippe nyheder, være med live på TV 2 News og dele lokal viden om de forskellige klubber med TV 2 Sports fodboldeksperter.

- Superliga-korrespondenterne bliver TV 2s øjne og ører i klubberne på ugentlig basis. Det bliver et bredt samarbejde, som vi har høje forventninger til, siger Kristian Bech Josefsen.

Dan Sørensen fra TV MIDTVEST dækker de nykårede mestre fra FC Midtjylland, Silkeborg IF og Viborg FF. Simon Brix fra TV2 Nord dækker oprykkerne AaB fra landets fjerdestørste by, mens Daniel Just Schram fra TV SYD dækker den anden oprykker fra SønderjyskE og Vejle Boldklub.

Magnus Dam Nielsen fra TV 2 Kosmopol dækker FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub i hovedstaden, hvor TV 2 Sports egne medarbejdere Ulrik Jönsson og Marie Juul Jørgensen er klubkorrespondenter i henholdsvis Brøndby IF og F.C. København. Allan Hvid dækker AGF og Randers FC som freelancer. 

Samarbejdet mellem TV 2 og halvdelen af de selvstændige TV 2 Regioner indebærer foruden udveksling af redaktionelt materiale, interview, artikler​ også udveksling af kampbilleder​ fra 3F Superliga.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

SønderjyskE og AaB er tilbage i 3F Superliga og blandt de klubber, som bliver dækket af en dedikeret Superliga-korrespondent fra TV 2 Regionerne. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix/ TV 2)
SønderjyskE og AaB er tilbage i 3F Superliga og blandt de klubber, som bliver dækket af en dedikeret Superliga-korrespondent fra TV 2 Regionerne. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix/ TV 2)
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye