3 gode grunde til at komme i gang med din ESG-rapportering!

Del

Er det uoverskueligt? Deltag i webinar den 26. juni, hvor du får en metode (væsentlighedsvurdering) til at skabe et solidt overblik over påvirkninger, risici og muligheder indenfor bæredygtighed.

Vi har samlet tre gode grunde til at komme igang - og et bud på, hvordan du kommer godt fra start 👇

1) Konkurrencefordel
Skil dig ud fra konkurrenterne ved at vise, at du prioriterer arbejdet med bæredygtighed og socialt ansvar. En stærk ESG-profil kan forbedre dit omdømme og tiltrække flere kunder.

2) Gennemsigtighed
Gennemsigtighed er nøglen til at opbygge tillid blandt dine interessenter. ESG-rapportering forbedrer relationerne med kunder, medarbejdere og netværk, hvilket kan føre til øget loyalitet og støtte.

3) Overholdelse af lovgivning
ESG-rapportering bliver i stigende grad et krav for virksomheder. Ved at begynde tidligt sikrer du, at din virksomhed er forberedt på fremtidige lovkrav. Er du leverandør til de større virksomheder, der er underlagt nuværende lovgivning, er det endnu vigtigere, at du kan levere data til dem.

Deltag i webinar den 26. juni, hvor du får en metode (væsentlighedsvurdering) til at skabe et solidt overblik over påvirkninger, risici og muligheder indenfor bæredygtighed.

Webinaret giver dig værktøjer til: 

Afdækning af din værdikæde 
At finde frem til og inddrage dine interessenter 
Identifikation af aktuelle og potentielle påvirkninger 
Væsentlighedsprioritering af påvirkninger
Identifikation af aktuelle og potentielle risici og muligheder 

Dato og tidspunkt: 26. juni kl. 15.00-16.00
Lokation: Online
Pris: Gratis (men kræver tilmelding)

Link til tilmelding: Væsentlighedsvurdering for SMV'er - hvordan griber du det an? | Bæredygtige værdikæder (xn--bredygtigevrdikder-oubke.dk)

Nøgleord

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye