Hedia Aps

Hedia vælger international pharma profil Carl Bilbo som ny forperson

Del

Hedia får ny forperson i form af Carl Bilbo.

Vi er glade for at byde Carl Bilbo velkommen som ny forperson i Hedia. Carl kommer fra internationale pharma virksomheder med en stærk markedsforståelse, omfattende kommerciel erfaring kombineret med en dyb videnskabelig forståelse af diabetes. I partnerskab med vores CEO Lars Christian Lund og resten af Hedia teamet vil Carl spille en nøglerolle i at tage Hedia til det næste niveau og medvirke til at personer med diabetes kan få et bedre liv.  Sammen med Tim Juergens udtræder Anish Sindore ligeledes af bestyrelsen.

Vi vil samtidig gerne takke Tim Juergens, der kommer til slutningen af den oprindeligt aftalte periode som bestyrelsesperson, og Anish Shindore for deres professionelle og dedikerede indsats gennem de sidste år, hvor Hedia har været igennem en transition frem mod en kommercialisering.

Ændringerne er et naturligt skridt i Hedias rejse fra startup til scaleup med fokus på at drive salg sammen med vores strategiske partner Glooko og accelerere vores pipeline.

Ejergruppen

Nøgleord

Om Hedia

Hedia udvikler “digital therapeutic” løsninger (DTx), der dækker alle berøringspunkter i diabetesbehandlingen, fra diagnose og behandling til selvstyring af sygdommen. Vores mål er enkelt: at forbedre livskvaliteten for mennesker med diabetes.

Hedia.com  LinkedIn

Følg pressemeddelelser fra Hedia Aps

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedia Aps

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye