Danske Spil A/S

Ualmindelig weekend for Danske Spil: Kun fire nye millionærer

Del

Fire danskere kan glæde sig over nye titler som millionærer takket være Lotto og Eurojackpot – men ingen vandt førstepræmien, så nu er der 750 millioner i Eurojackpots førstepræmie.

Selv når der ikke er nogen, der vinder i Danske Spils lotterier, så er der alligevel nogen, der vinder: I weekenden var der ingen, der ramte førstepræmierne i hverken Lotto eller Eurojackpot, men begge steder var der alligevel to danskere – fire i alt – der blev millionærer.

I Eurojackpot fik de to heldige danskere ram på hver sin andenpræmie, og det gav dem hver især 1.027.971 kroner.

Den ene kunde, som har spillet med via mobilen, kommer fra Århus-området.

Den anden kunde har vundet via en kupon, der er købt hos Letkøb i Serritslev i Vendsyssel.

Lørdag aften var der to heldige danskere, der hver vandt en million via Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

Den første havde spillet med via en kupon købt i Nærbutikken på Gl. Vardevej ved Esbjerg – og vedkommende vandt udover millionen også 70 kroner for en række med fire rigtige.

Den anden nyslåede millionær, der kommer fra Århus-området har spillet med via nettet.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker selvfølgelig tillykke:

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Lotto, vindertal, 1. juni.

3, 4 ,5 ,9, 13 ,22, 23

Lotto, tillægstal, 1. juni.

29

Eurojackpot, vindertal, 31. maj

4, 23, 34, 39, 45

Eurojackpot, Stjernetal , 31. maj

 6, 7.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Det danske Herrelandshold skal have ny landstræner, men hvem skal mon løfte arven efter Hjulmand?19.7.2024 13:31:23 CEST | Pressemeddelelse

Kasper Hjulmand har i dag meddelt, at han stopper som landstræner for det danske Herrelandshold. Morten Wieghorst er indsat som midlertidig landsholdstræner, men hvilken profil, der skal stå i spidsen for det populære hold, når kalenderen siger 2025, vides endnu ikke. Spekulationerne er allerede i fuld gang, og nu kan man hos Danske Spil selv gætte med på, hvem den næste permanente landsholdstræner bliver.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye