LB Forsikring

Millioner til 87 lokale projekter over hele landet

Del

LB Foreningen, der ejer LB Forsikring, har uddelt 5 mio. kr. til 87 lokale projekter over hele landet. Pengene er uddelt gennem LB Foreningens lokale uddelingsråd, som består af de folkevalgte delegerede i de fem regioner. Den største donation er på 195.000 kr. og den mindste på 4.778 kr.

Kort over regionale uddelinger 2024
Kort over regionale uddelinger 2024 Grafik LB Foreningen

De 87 projekter dækker over en enorm spændvidde. Fra blomsterfrø og altankasser på Østerbro over støtte til væresteder på Stevns til demokratiprojekter i boligforeninger i Aalborg. Fælles for dem alle er, at de alle arbejder for at skabe og udvikle fællesskaber og på at få folk ind i fællesskaber.

”Vi har fællesskabet som en helt bærende værdi, fordi vi også selv er et fællesskab. Vi vil med vores lokale midler gerne understøtte de lokale og regionale fællesskaber. De kommer med mange forskellige former og formål, men vigtigst for os har været, at vi har kunnet mærke energien, den lokale forankring og de bankende hjerter hos modtagerne,” siger Lars Busk Hansen, bestyrelsesformand i LB Foreningen og valgt i Nordjylland.

Der uddeles 1 mio. kr. i hver region, og det er de enkelte uddelingsråd, der selv vælger de temaer, som uddelingerne skal falde indenfor. Temaerne var spredt over Sundhed & Sikkerhed, Udsathed, Bæredygtighed og Demokrati & Uddannelse.

Sådan fordelte uddelingerne sig

Region

Uddelingstema

Antal projekter

Nordjylland

Demokrati & Uddannelse

11

Midtjylland

Sundhed & Sikkerhed

24

Syddanmark

Udsathed

22

Sjælland

Udsathed

17

Hovedstaden

Bæredygtighed

13

På lbforeningen.dk kan man se et fuldstændigt overblik over hvilke projekter, der har fået midler i de forskellige regioner. 

Kontakter

Mikkel KlausenChef for Uddelinger, Udvikling & Kommunikation, LB Foreningen

Tlf:24282110mikl@lb.dk

Billeder

Lars Busk Hansen
Lars Busk Hansen
Download

OM LB FORENINGEN

LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, med over 440.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede valgt af medlemmerne over hele landet. De står bl.a. for velgørende uddelinger i deres regioner. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og Bauta Forsikring. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

Følg pressemeddelelser fra LB Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LB Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye