Region Hovedstaden

Økonomiaftale giver mulighed for at udvikle sundhedsvæsenet, samtidig med at vi fortsat får nedbragt ventetiderne

Del

Reaktioner på den netop indgåede økonomiaftale mellem Danske Regioner og regeringen fra Regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S)

  • Jeg vil først og fremmest gerne takke for, at regeringen har lyttet. Vi har fået en rigtig god aftale, der adresserer mange af de udfordringer, vi har rejst. Og som også giver mulighed for at udvikle sundhedsvæsenet, samtidig med at vi fortsat får nedbragt ventetiderne.

  • Nu skal vi have kigget aftalen igennem, men jeg tør godt sige allerede nu, at vi styrer uden om ekstraordinære besparelser i Region Hovedstaden

  • Det er vigtigt, at vi bruger økonomien klogt og også styrker og robustgør vores økonomi de kommende år, så vi kan udvikle vores fælles sundhed uden at skulle igennem store sparerunder ude på hospitalerne

  • Jeg er også glad for at have været med til at lande en aftale, der indeholder en ulighedspulje, der skal hjælpe bl.a. Sjælland med den ulige fordeling af lægehjælp.

  • Vores anlægsbudget er fortsat stramt i Region Hovedstaden, og vi har som bekendt et massivt efterslæb på vedligehold af vores gamle hospitaler, men jeg noterer med tilfredshed, at regeringen senere på året vil fremlægge forslag til en sundhedsfond.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye