Tønder Kommune

Tønder Kommune inviterer til VM i Bredebro 2024

Del

Efter den store succes i 2022 vender VM i fodbold tilbage til Bredebro i 2024. Sidste gang samlede arrangementet over 12 forskellige nationaliteter, som dystede mod hinanden i venskabelige fodboldkampe. Begivenheden tiltrak stor opmærksomhed fra både deltagere og tilskuere, og historien om den internationale fest spredte sig langt ud over kommunegrænsen.

Tønder Kommunes kultur- og fritidsafdeling håber på, at rigtig mange vil deltage, når VM i fodbold finder sted lørdag den 29. juni mellem klokken 11 og 15 på boldbanerne ved Bredebro Idrætscenter. Ønsket er, at så mange som muligt kan samles til dette festlige arrangement, hvor der er rig mulighed for at møde nye bekendtskaber på tværs af nationaliteter.

Kommunens udenlandske borgere står ofte med nogle af de samme udfordringer og oplevelser, som kan være værdifulde at dele med hinanden. Et arrangement som dette kan bringe folk tættere sammen, styrke fællesskabsfølelsen og give et bedre indblik i den danske kultur og foreningsliv.

Bredebro IF vil igen i år stille med frivillige, som hjælper med at afvikle arrangementet og sikre et godt samarbejde med andre lokale foreninger. Der vil være lidt små aktiviteter for børnene på selve dagen til at skabe en sjov atmosfære for hele familien.

Målet med VM i Bredebro er at give Tønder Kommunes udenlandske borgere en smagsprøve på fællesskabet og mulighederne inden for det danske foreningsliv. Håbet er, at dette kan skabe interesse for at deltage i foreninger enten som aktive udøvere eller som frivillige hjælpere.

Bredebro vil igen være vært for arrangementet i år, men der arbejdes målrettet på at rotere værtsbyen, så andre lokale fodboldklubber får mulighed for at huse begivenheden i fremtiden. Målet er, at en ny klub vil tage stafetten i 2025 og fremover, hvilket vil sprede den positive effekt af VM i fodbold til flere lokalsamfund.

Tønder Kommune ser frem til endnu en dag fyldt med sport, fællesskab og kulturel udveksling, og håber at se mange af til VM i Bredebro 2024.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye