Vejdirektoratet

Sydsjællandsk hovedvej skal have ny asfalt

Del

På mandag går Vejdirektoratet i gang med at lægge ny asfalt på rute 59 mellem landsbyerne Gammel Kalvehave og Langebæk på det sydligste Sjælland. Vejarbejdet tager små to uger og bliver udført i dagtimerne.

Der vil blive skiltet med en omkørselsrute, mens arbejdet står på. Foto: Vejdirektoratet
Der vil blive skiltet med en omkørselsrute, mens arbejdet står på. Foto: Vejdirektoratet

Fra mandag 3. juni og frem til fredag 14. juni bliver der udført vejarbejde på en ca. 3 kilometer lang strækning af rute 59 mellem Gammel Kalvehave til Langebæk på Sydsjælland.

Arbejdet er nødvendigt, fordi den nuværende asfalt på vejen, der også er kendt som Ny/Gl. Vordingborgvej, er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

Sådan foregår arbejdet

Første opgave går ud på at affræse den gamle belægning, så der er plads til at foretage reparationer af den underlæggende belægning.

Når det er gjort, skal der udlægges nyt slidlag. Til sidst skal kørebanen have nye vejstriber.

Information til trafikanterne

Vejarbejdet betyder, at det er nødvendigt at spærre Ny/Gl. Vordingborgvej, og trafikanter på strækningen vil derfor blive sendt ud på en omkørselsrute. Dette vil blive skiltet.

Beboerkørsel til og fra ejendomme på den afspærrede strækning vil være tilladt, men skal ske med forsigtighed og efter entreprenørens anvisning. Ligeledes vil busrute 660 få lov at passere.

Arbejdet vil blive udført i dagtimerne på hverdage mellem kl. 5.00 og 15.00.

Vejdirektoratet forventer, at opgaven vil være afsluttet fredag 14. juni, men da vejarbejde er vejrafhængigt, er der altid en risiko for, at det kan blive udskudt på grund af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye