Hos Arbejdernes Landsbank får man skærmbriller uden besvær

Del

Arbejdernes Landsbank har i mere end 10 år haft en firmaaftale hos Dansk ErhvervsOptik, som sikrer medarbejderne skærmbriller af høj kvalitet uden besvær. Ulla Strøm Nordenhof håndterer firmaaftalen hos Arbejdernes Landbank. For hende er det netop enkelheden ved firmaaftalen, det store udvalg og den gode service hos de enkelte optikere, som er årsagerne til det langvarige samarbejde.

Ulla Strøm Nordenhof er arbejdmiljøkonsulent hos Arbejdernes Landsbank og håndterer firmaaftalen om skærmbriller.
Ulla Strøm Nordenhof er arbejdmiljøkonsulent hos Arbejdernes Landsbank og håndterer firmaaftalen om skærmbriller. Billede må benyttes ved omtale af nyheden.

Ulla Strøm Nordenhof har arbejdet hos Arbejdernes Landsbank i 39 år og har i 20 år beskæftiget sig med arbejdsmiljøet i banken. Nu er hun ansat som arbejdsmiljøkonsulent og tager rundt i hele landet for at besøge bankens filialer, hvor hun laver arbejdsmiljøvurderinger og tager pulsen på medarbejdernes trivsel.   

”Vi ønsker, at medarbejderne trives, så vi gør meget ud af at informere dem om de tilbud, der er til rådighed hos Arbejdernes Landsbank – også om vores aftale med Dansk ErhvervsOptik,” siger Ulla Strøm Nordenhof og tilføjer: 
    
”Medarbejderne kan læse om mulighederne for skærmbriller på vores intranet. Desuden sørger vi for, at alle chefer kender til mulighederne, og jeg informerer også om skærmbriller, når jeg er ude i filialerne.”

Nem proces  

Selvom Ulla Strøm Nordenhof er på farten i en stor del af arbejdstiden, er det ingen hindring for hende at hjælpe medarbejderne med deres forespørgsler omkring skærmbriller. 

"Når de ansatte henvender sig til mig om skærmbriller, sender jeg dem en rekvisition via mail og fortæller dem, hvad de skal gøre, hvis de ikke har prøvet det før. Det er nemt og hurtigt for mig, men også for medarbejderne," siger Ulla Strøm Nordenhof og uddyber: 

"Det eneste medarbejderne skal gøre er at udfylde navn, tage mål og aflevere rekvisitionen hos en lokal optiker. Jeg anbefaler altid, at de får en kollega til at hjælpe med at tage mål. Ellers er det min erfaring, at mange optikere også gerne hjælper nede i butikken." 

Stort udvalg

I firmaaftalen er det fastlagt hvilke stel og brilleglas, der er med i aftalen. Hvis en medarbejder ønsker et dyrere stel eller andre glas, skal Ulla Strøm Nordenhof godkende bestillingen først. 

"Optikeren kontakter mig, hvis en medarbejder ønsker en special bestilling, men det er yderst sjældent. De fleste vælger bare mellem de fastlagte stel. Jeg udleverer omkring 10 rekvisitioner om måneden, og det kan tælles på en hånd, hvor mange specialbestillinger, jeg modtager om året." siger Ulla Strøm Nordenhof og tilføjer:

"Jeg har selv fået skærmbriller fra en af optikerne i Dansk ErhvervsOptiks netværk, og jeg synes der er et godt udvalg af stel, og servicen er også altid god.”

Intet nyt er godt nyt 

"Jeg hører sjældent noget fra medarbejderne om Dansk ErhvervsOptik, hvilket kun er positivt. De fleste tilkendegiver ikke ros, men hvis der havde været problemer, havde jeg hørt om det. Så det betyder, at firmaaftalen kører, som den skal," siger Ulla Strøm Nordenhof og tilføjer:

”Så jeg ville helt bestemt anbefale Dansk ErhvervsOptik til andre virksomheder.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ulla Strøm Nordenhof er arbejdmiljøkonsulent hos Arbejdernes Landsbank og håndterer firmaaftalen om skærmbriller.
Ulla Strøm Nordenhof er arbejdmiljøkonsulent hos Arbejdernes Landsbank og håndterer firmaaftalen om skærmbriller.
Download

Følg pressemeddelelser fra Dansk ErhvervsOptik

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk ErhvervsOptik

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye