I dag hejses flaget for Forsia Forsikring

Del

Sønderjysk Forsikring har nu gennemført det planlagte navneskifte til Forsia Forsikring og samtidig omdannelse af selskabet. Kunderne bliver ikke berørt af skiftet, og fortsætter med samme produkter og samme rådgivere.

Adm. direktør Frank Abel hejser i dag flaget for Forsia Forsikring
Adm. direktør Frank Abel hejser i dag flaget for Forsia Forsikring

Dagen startede med flaghejsning i Aabenraa. Dermed blev det et farvel til navnet Sønderjysk Forsikring, og startskuddet for Forsia Forsikring.   

”Med navnet Forsia Forsikring får vi slået fast, at vi er til for hele landet. Og vi kan afsløre, at vi er kommet godt fra start, for der har kun været positiv feedback siden offentliggørelsen for en måned siden. Men samtidig er vi også opmærksomme på, at nuværende kunder skal mærke, at vi stadig er de samme”, indleder Frank Abel, adm. direktør for Forsia Forsikring.

For selv om navnet er nyt, og konstruktionen ændret, så er selskabet fortsat kundeejet og bevarer samme omdrejningspunkt med den gode service, den rette forsikringsløsning og den hurtige hjælp, når skaden er sket.   

”Med Forsia Forsikring er ambitionen at håndtere forsikringer på den ”rigtige” måde med personlig og nærværende rådgivning. Vores styrke ligger i kombinationen af god solid kundeservice, hvor telefonen besvares af engagerede medarbejdere, samt løbende udvikling af nye digitale værktøjer der skal forstærke vores tilgængelighed og reaktionstid”, fortæller Frank Abel, og han fortsætter ”Det betyder f.eks., at mens det nye logo hurtigt bliver mere og mere synlig, så arbejdes der også på en ny app til kunderne, som vi forventer at kunne lancere i løbet af sommeren”. 

Et nyt logo fortæller, hvem selskabet er
Navnet Forsia Forsikring er en sammentrækning af ”Forsikring for alle”, og kommer fra strategien om at levere forsikringer for alle, i hele landet, hele livet.

Mens mærket er en visuel præsentation af 2 individer, der altid tager sig af hinanden og altid står sammen. Dermed symboliserer det selskabets leveregel ”hos os er du aldrig alene”, og den måde medarbejderne agerer med hinanden på, samt sådan kunderne får en særlig god kundebetjening.

Kunderne vil ikke mærke ændringer
Selve navneskiftet og omdannelsen er sket i dag. Men det tager tid at skifte alle materialer, og derfor vil kunderne kunne møde Sønderjysk Forsikring navnet i lidt tid endnu. Men ellers fortsætter hverdagen uændret med de samme produkter, samme betingelser, samme engagerede rådgivere og skadebehandlere, samme telefonnummer og adgang til Min side.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Forsia Forsikring er forsikring for alle, i hele landet, hele livet.
Forsia Forsikring er forsikring for alle, i hele landet, hele livet.
Download

Links

Forsia Forsikring – tidligere Sønderjysk Forsikring

Forsia Forsikring er forsikring for alle, i hele landet, hele livet. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer på den rigtige måde med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.

I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.

Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor vægter vi den optimale balance mellem hurtig personlig kontakt og fleksible digitale løsninger – og derfor besvares vores telefon altid af engagerede medarbejdere, samtidig med at vi investerer i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid. Det er med til at sikre, at du får den hjælp, du har brug for. 

Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.

Følg pressemeddelelser fra Forsia Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsia Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye