Mentech A/S

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden

Del

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

Marcus Haglund (CCO Mentech), Fredrik Albertsson(CM SWE Mentech), David Palm (CRO Kjell) standing next to each other
Fredrik Albertsson (CM SWE Mentech), David Palm (CRO Kjell), Marcus Haglund (CCO Mentech)

Marcus Haglund, CCO hos Mentech Group, udtaler:

"Vi har arbejdet hårdt med at introducere vores Drop-in-løsning på det svenske og norske marked, og dermed søgt den perfekte partner. Vi havde brug for et hyperlokalt butiksnetværk med et komplementært produktsortiment til vores tjenester og frem for alt en partner, der tilbyder exceptionelle kundeoplevelser. Kjell & Company var et 'match made in heaven'. Gennem dette strategiske samarbejde kommer vi tættere på vores kunder end nogensinde før og tilbyder dem en smidigere og bedre kunderejse, som vi i øjeblikket ikke ser på disse markeder."

Hvad betyder dette for kunderne?

Med dette samarbejde kan kunder nu nemt tage deres enheder til en af Kjell & Companys 146 butikker i Sverige og Norge, for derefter at få dem miljøvenligt sendt til Mentech. Vores dygtige teknikere fra Mentech står klar til at modtage og reparere disse enheder, uanset om det drejer sig om smartphones, tablets, laptops eller anden forbrugerelektronik. Vi garanterer, at elektronikken håndteres med største ekspertise og omhu.

Fordele ved vores nye koncept:

Bekvemmelighed: Med 146 butikker er det nemt at finde en i nærheden.

Smidig service: Drop-in betyder, at man ikke behøver at booke tid på forhånd.

Topkvalitet: Vores erfarne teknikere sikrer, at ens elektronik repareres med største præcision og kvalitet.

Et stærkt partnerskab:

Kjell & Company er en velkendt forhandler af elektronik og teknologiprodukter i både Sverige og Norge. Med deres omfattende butiksnetværk og vores ekspertise inden for elektronikreparationer, danner vi sammen et stærkt partnerskab, der gavner kunderne. Vores fælles mål er at levere problemfri, hurtig og pålidelig service i verdensklasse.

Vi ser frem til at hjælpe dig:

Hos Mentech ser vi frem til at tilbyde denne nye tjeneste og hjælpe dig med dine elektronikbehov. Vi er overbeviste om, at vores samarbejde med Kjell & Company vil gøre din hverdag lettere, når det gælder reparation af elektronik.

Besøg din nærmeste Kjell & Company-butik i dag og oplev fordelene ved vores nye "Drop-in"-koncept!

Kontakter

Billeder

Marcus Haglund (CCO Mentech), Fredrik Albertsson(CM SWE Mentech), David Palm (CRO Kjell) standing next to each other
Fredrik Albertsson (CM SWE Mentech), David Palm (CRO Kjell), Marcus Haglund (CCO Mentech)
Download

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech och Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, har påbörjat ett enormt och exklusivt samarbete. Gorenje Group Nordic A/S, känt för att tillverka högkvalitativa hushållsapparater med lättförståelig teknologi, har valt Mentech, som har många auktoriserade servicecenter, att reparera deras produkter. Mentech och Gorenje Group Nordic A/S ser båda fram emot detta nya samarbete med stor entusiasm.

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | pressemelding

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med merker som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et stort og eksklusivt samarbeid. Gorenje Group Nordic A/S, kjent for å lage høykvalitets husholdningsapparater med lettforståelig teknologi, har valgt Mentech, som har mange autoriserte serviceverksteder, til å reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbeidet med stor entusiasme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye