Fors A/S

Kom til første lagersalg i Genbrugslageret Forsyningen den 1 . juni

Del

På lørdag den 1. juni 2024 afholdes det første lagersalg i Genbrugslageret Forsyningen på Tornved Genbrugsplads i Mørkøv. Lagersalget er åbent for alle i tidsrummet 10-15.

Genbrugslageret Forsyningen har kun et par uger på bagen efter sin åbning den 14. maj 2024 som nyt tiltag for fx foreninger, skoler og institutioner, der nu har fået lettere adgang til gratis genbrugsmaterialer. En gang om måneden åbnes dørene dog for alle til et såkaldt lagersalg, der løbende skal sikre plads til nye genbrugsmaterialer. Første lagersalg er nu på lørdag den 1. juni.

”Genbrugslageret Forsyningen er kommet flyvende fra start, og nu glæder vi os til at åbne dørene for alle på lørdag, hvor en masse genbrug forhåbentlig kan få nyt liv,” fortæller fagspecialist i Fors Berit Ellegaard, som samtidig løfter sløret for, at lagersalget på lørdag bliver en ny øvelse for alle:

”I og med at Genbrugslageret Forsyningen almindeligvis er gratis materialer til fx skoler og institutioner, er der ikke priser på sagerne – den aftaler vi ved kassen. Og så skal vi huske at veje varerne af, inden kunderne tager dem med hjem. Det kommer muligvis til at kræve lidt ekstra tålmodighed, men vi har heldigvis verdens bedste kunder, så jeg er sikker på, det kommer til at gå glat,” siger hun.

Vejningen giver Fors mulighed for at holde øje med mængderne af direkte genbrug. I 2023 blev det til 140 tons fra Tornved Genbrugsplads’ Forlæng & Forær-område.

Hvor og hvornår

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 10-15

Genbrugslageret Forsyningen på Tornved Genbrugsplads
Holbækvej 167
4440 Mørkøv

Kontakter

Om Fors A/S

Hos Fors A/S arbejder vi hver dag for at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi leverer vand og fjernvarme samt renser spildevand i vores tre ejerkommuner: Roskilde, Holbæk og Lejre. Derudover indsamler vi affald og driver genbrugspladser i Holbæk Kommune. Vi bestræber os på at inddrage, hjælpe og informere vores kunder, så vi sammen kan løfte opgaven om en grønnere fremtid, hvor naturen er i balance.

Vi er ISO-certificerede, hvilket sikrer sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fors A/S

Naturinspireret løsning til slamhåndtering giver biogødning af høj kvalitet1.7.2024 09:38:37 CEST | Pressemeddelelse

Fors A/S og Kalundborg Forsyning står bag verdens største pilotprojekt med slambehandling i drivhus. Forsøget fremviser positive resultater i form af hurtigere og mere effektiv afvanding af spildevandsslam, som resulterer i bedre biogødning til landbruget, hvori de gode ressourcer er bevaret. Det er rigtig godt nyt med potentiale for hele branchen i en tid, hvor innovation og nye løsninger er afgørende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye