Bellagroup A/S

CIFF annoncerer showcases på det italienske marked til Pitti Uomo og Milan Fashion Week som en del af 2024 International Program

Del

Som en del af deres 2024 International Program annoncerer Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) showcases på det italienske marked forud for CIFF 63rd Edition i Bella Center Copenhagen fra den 7.-9. august. CIFFs International Program viderefører diskursen omkring Skandinaviens voksende globale rolle inden for mode og tøjindustrien ved at showcase det bedste af regionens kreativitet og brands, skabe rum for mulige samarbejder og udvekslinger samt signalere en ny æra af international ambition med København i hjertet.

Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo og CIFF’s debut showcase under Milan Fashion Week – med support fra Camera Nazionale della Moda Italiana – indgår som en del af CIFFs fremtidige strategiske mål for at opretholde igangværende forbindelser med den globale industri og fysiske tilstedeværelse de steder, hvor forretningen opstår gennem nøglemarkeder og den verdensomspændende modekalender.

“Italien er en af verdens bedste fashion markedspladser, og CIFF er stolte af at showcase den voksende kreativitet, styrke og betydning af skandinavisk mode inden for markedets modearv. Når vi kigger mod den store verden og bygger broer mellem København og internationale nøglemarkeder, fokuserer vi på at møde industrien lige der, hvor handlen foregår, og bringe det sammen herhjemme side om side med Copenhagen Fashion Week. Mens vi arbejder på at bygge broer til København og hubs rundt omkring i verden, ser vi frem til at møde og dele den lokale industri og venner – nye som gamle – og finde nye måder at arbejde sammen på til fordel for det bredere industriøkosystem, som vi alle er en del af”, siger CIFFs Direktør Sofie Dolva.

Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo fra 11.-14. juni viser de mest innovative nutidige brands på Fortezza de Basso – en af Pittis mest etablerede og fremhævede partnerskaber, der i 2018 startede som en international designerudveksling og skabte en fordybende unik skandinavisk oplevelse i hjertet af Firenze. Denne sæsons kuration vil fortsat fremhæve det bedste fra regionale menswear talenter repræsenteret af ARKK, J.Lindeberg, Aveny, Woodbird, Messy Weekend, Rue de Tokyo, Isnurh, og Henrik Vibskov.

CIFFs debut til Milan Fashion Week med support fra Camera Nazionale della Moda Italiana er en showcase af regionale helte og præsenterer Henrik Vibskov SS25 i Milan Fashion Weeks officielle menswear kalender. Udover Henrik Vibskov præsenterer showcasen CDLP, Mark Kenly Domino Tan, Envelope 1976, Aiayu, Adnym og Isnurh, som for første gang samler “a who’s who” af det bedste i dansk kreativitet og talent i byen.

For yderligere information kontakt: Sophie Noreng på sono@ciff.dk.

Nøgleord

Billeder

Direktør i CIFF, Sofie Dolva
Direktør i CIFF, Sofie Dolva
Download

Om CIFF

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder. CIFF er en fagmesse, der finder sted hvert halve år med brands fra hele verden.

CIFF opstod på den danske modescene i 1993 og har siden da gennemgået en rivende udvikling. 

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Internationale brands strømmer til dansk modemesse27.6.2024 09:12:14 CEST | Pressemeddelelse

Nordens største modemesse, CIFF, vender tilbage med deres 63. udgave i august. Arrangementet, der finder sted i Bella Center Copenhagen fra den 7.-9. august, fortsætter med at vokse hver eneste sæson. Denne gang udvides messearealet med yderligere 25 % til mere end 34.000 m², hvor over 1.200 brands vil være repræsenteret side om side med caféer, restauranter og barer. Mere plads giver nye muligheder for at opleve CIFF's mest dynamiske og ambitiøse program til dato. Der vil være mulighed for at få unikke brandoplevelser, se interaktive installationer og detail-integrationer, og opleve et program spækket events og live-optrædener. Derudover har CIFF sikret et højt gastronomisk niveau, ved at kuratere det bedste inden for mad og drikke fra hele den danske hovedstad under eget tag. CIFF afholdes fortsat sideløbende med Copenhagen Fashion Week, og sammen arbejder de to organisationer for at samle den internationale branche og brands fra hele verden i København to gange om året. Det gør byen

CIFF fejrer den nye tyske designbølge med markant showcase kurateret af Julian Daynov10.6.2024 07:42:50 CEST | Pressemeddelelse

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) annoncerer stolt deres partnerskab med det fremadstormende tyske talenter og præsenterer NEUDEUTSCH. Over 30 nye, kreative talenter og brands inden for mode, smykker, interiør, brugskunst, skønhed, kunst og ernæring vil deltage i CIFF's 63. udgave i København fra den 7. til 9. august 2024. Projektet er kurateret af Julian Daynov, modeekspert og forretningskonsulent, og styrker forholdet til Europas mest folkerige land, største økonomi og mest værdifulde marked for import af tøj og sko. Samarbejdet markerer også CIFF’s fortsatte bestræbelser på at skabe stærke kreative og forretningsmæssige samarbejder mellem den danske modehovedstad, København, og resten af verden. "Danmark har altid været et lille land med stor åbenhed overfor innovation; I skiller jer ud med en visionær kultur, der støtter og styrker visionære kreative. I Danmark formår I at forene æstetisk ekspertise, exceptionelt design, udtryksfuld avantgarde, kunstnerisk individualitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye