Kanonenfieber annoncerer EU Headline Tour 2024 og i denne forbindelse kommer de forbi København i Pumpehuset 4. december

Del

Kanonenfieber er et tysk black metal-band fra Bamberg grundlagt i 2020. Bandets leder og dets eneste medlem er en musiker med kunstnernavnet ’’Noise". Til live-koncerter bliver han ledsaget af gæstemusikere, hvor han kun fokuserer på at synge. I studiet indspiller han dog alle instrumenterne selv.

Udgangspunktet for Kanonenfieber var en udveksling mellem Noise og hans historiker-ven om at skrive et album om Første Verdenskrig baseret på breve og originale dokumenter fra perioden. Noise blev især motiveret til at danne bandet efter at have læst sin afdøde oldefars dagbog, som han skrev ved frontlinjen under Første Verdenskrig.

Musikken er præget af en mørk, aggressiv lyd, som er typisk for genren, mens den inkorporerer melodiske elementer og episke kompositioner, der giver dybde til lydbilledet.

Kanonenfieber udgav første album, “Menschenmühle”, i 2021. Siden da har bandet spillet flere meget succesfulde turnéer, og deres omfattende, dramatiske live-shows har rystet publikum og efterladt dem målløse på anerkendte festivaler som Summer Breeze, Party.San eller Dong Open Air.

Noise og hans liveband, holdes bevidst anonyme, hvilket fungerer som en reference til "Den ukendte soldats grav". Dette er monumenter i forskellige lande verden over, der mindes soldater dræbt i krige.

Gå ikke glip af et dramatisk liveshow og oplev Kanonenfieber 4. december 2024 i Pumpehuset.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Comedy Stop er klar med nye navne til plakaten i 2024 og løfter sløret for dette års presenter – Conrad Molden!21.6.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den britiske komiker Conrad Molden har med sin unikke engelsksprogede stand-up taget det danske comedy-publikum med storm. Efter at have boet i Danmark i en årrække, har han med sit særegne take på det danske sprog og kultur udsolgt tre turnéer rundt i landet. Nu er han klar til at indtage dette års Comedy Stop i København og Aalborg, både som vært på festivalen, og som en del af årets line up med sit eget show, der har titlen ”ÆØÅ”. Derudover løfter Comedy Stop sløret for endnu flere nye stærke comedy-navne på dette års plakat, heriblandt Sofie Hagen, Troy Hawke, Paul Taylor, m.fl. Desuden vil The Comedy Store endnu engang stå for åbningsgallaen både i København og Aalborg, hvor man vil kunne opleve en række komikere samme aften. Nye shows tilføjet til Comedy Stop 2024: Abby Wambaugh 6. september 2024 - Fakultetet, Aalborg 7. september 2024 – Del Boca Vista Comedy Club på Kolme, København Conrad Molden 7. september 2024 – Bremen Teater, København 6. september 2024 – Europahallen, Aalb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye