Sådan arbejder regionen med bæredygtighed

Del

Regionsrådet mødes tirsdag den 4. juni i regionshuset i Viborg for at blive klogere på Region Midtjyllands arbejde med bæredygtighed. Pressen er velkommen ved arrangementet. 

Region Midtjylland

Region Midtjylland udledte sidste år 400.000 tons CO2 svarende til klimaftrykket fra 51.000 danskeres privatforbrug og producerede 6.931 tons affald. Det viser regionens klimaregnskab for 2023.

Regnskabet viser også, at regionens udledning af CO2 er reduceret med 21 procent fra 2022 til 2023 og at mængden af affald, der bliver genanvendt er steget fra 23 til 24 procent.

Tallene går heldigvis den rigtige vej, og det skyldes et vedvarende fokus på bæredygtighed siden 2021, hvor regionens bæredygtighedsstrategi så dagens lys.

Tirsdag den 4. juni mødes regionsrådet til temadag i Viborg for at blive klogere på de mange bæredygtighedsindsatser som for eksempel affaldssortering, bæredygtige indkøb og grønne hospitaler.

I løbet af dagen hører regionsrådet også om, hvordan Region Midtjylland arbejder for at få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser, kontrol på praksisområdet og regionens arbejde med sociale investeringer.

Pressen er velkommen ved arrangementet mod forudgående tilmelding mandag den 3. juni 2024 kl. 12.00 til Sofie Frank Nielsen på sofie.frank.nielsen@stab.rm.dk eller tlf. 2924 0087.

Program vedhæftet. 

Kontakter

Kontaktoplysninger på medlemmer af regionsrådet

Regionsrådets 41 medlemmer er valgt for 1. januar 2022 til 31. december 2025. Alle har egen side med oplysninger om politikeren.

https://link.rm.dk/Regionsrådetsmedlemmer

Vedhæftede filer

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye