Øresundsbron

Invitation til pressen: Årets pressetur og nyheder på Peberholm

Del

Øresundsbron byder journalister velkommen til det årlige besøg på Peberholm. Tirsdag den 25. juni vil resultaterne af de seneste artsopgørelser blive præsenteret, og vi vil tage en unik tur rundt på den kunstige ø.

Årets pressetur til Peberholm finder sted den 25. juni.
Årets pressetur til Peberholm finder sted den 25. juni.

Naturen på Peberholm bliver ved med at fascinere - og biodiversiteten er stor. I forsommeren er der foretaget flere inventeringer, og endnu en gang kan Øresundsbron præsentere nye arter for Peberholm. Tag med på en spændende tur rundt på øen.

Øresundsbrons medarbejdere vil fortælle om den seneste udvikling, og medier er velkomne. Vi gør flere stop med bussen, og der er fotomuligheder af både naturen og på øen samt broen.

Tid: Tirsdag den 25. juni kl. 09-12 (estimeret tid). 

Turen starter med en busrejse ved Øresundsbrons kontor i Ørestad, tæt på parkering og forbindelser til både metro og Øresundstog, og går til Peberholm kl. 9.15. Vi er tilbage samme sted senest kl. 12.

Program: 

  • Afgang med bus til Peberholm fra Ørestad.
  • Præsentation af udviklingen på Peberholm.
  • Rundtur med flere stop
  • Foto- og interviewmuligheder.


Medvirkende: 

  • Hans Ohrt, miljøspecialist ved Øresundsbron
  • Bengt Hergart, anlægsdirektør ved Øresundsbron
  • Thomas Rasch, sikkerheds- og miljøchef ved Øresundsbron
  • Med flere.

Tilmeld dig her – vær opmærksom på, at forhåndstilmelding er nødvendig og skal ske senest kl. 12.00 den 24. juni. Praktisk information vil blive sendt til tilmeldte journalister den 24. juni. 

Vi glæder os til at se dig! 

Nøgleord

Kontakter

Om Øresundsbron

Øresundsbron bygger broer mellem mennesker, muligheder og oplevelser i hele Øresundsregionen. Øresundsbro Konsortiets opgave er at eje og drive Øresundsbron - en bro, en tunnel og den kunstige ø, Peberholm. En 16 kilometer lang fast forbindelse mellem Danmark og Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Øresundsbron

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Øresundsbron

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye