Midttrafik

Flere letbaneafgange i ny køreplan

Del

Fra 30. juni bliver Letbanens køreplan udvidet med ekstra afgange til både Grenaa og Odder. Kunderne kan derfor se frem til dobbelt op på letbaneafgange med to afgange i timen, når de rejser helt til Grenaa eller Odder.

Letbanen fortsætter den positive passagerudvikling ind i andet kvartal
Letbanen fortsætter den positive passagerudvikling ind i andet kvartal

Når Midttrafik skifter køreplaner på busser og letbane 30. juni, bliver der mere letbane til de kunder, der rejser mod Grenaa og Odder.

Flere letbaneafgange skal bane vejen for endnu flere passagerer
På strækningen mellem Ryomgård og Grenaa bliver køreplanen opjusteret med otte ekstra daglige afgange i hver retning. Dermed kører Letbanen med to afgange i timen hele vejen mellem Grenaa og Aarhus i tidsrummet kl. 5.00-20.00 på hverdage.

Letbanetilbuddet bliver også forbedret mellem Aarhus og Odder med to ekstra daglige afgange i hver retning.  Kunderne får dermed mulighed for at hoppe på Letbanen hver halve time frem til kl. 20.00.

Midttrafiks planchef Henrik Juul Vestergaard glæder sig til at kunne tilbyde flere letbaneafgange:

”Flere og flere vælger at rejse med Letbanen til og fra Aarhus. Med de ekstra afgange mod både Grenaa og Odder giver vi kunderne en større valgfrihed og en større fleksibilitet. Det gør det lettere for kunderne at få hverdagens transportbehov til at passe med Letbanens afgange og bidrager forhåbentlig til, at endnu flere får øjnene op for Letbanen som et komfortabelt og grønt alternativ til bilen”.

Letbanen har flere passagerrekorder
Letbanen satte med 1.590.000 passagerer i første kvartal 2024 passagerrekord. Passagertallet steg med 20.000 flere passagerer i forhold til forrige kvartal, som også var en passagerrekord.

Den positive udvikling fortsætter ind i andet kvartal. Passagertallet ligger for år til dato næsten 15 procent over sidste års tal for samme periode.

Hovmarken lukker
Når de nye køreplaner træder i kraft 30. juni, betyder det samtidig, at letbanestoppet ved Hovmarken lukker ned. Midttrafik henviser kunderne til at tage Letbanen fra standsningsstedet i Lystrup eller benytte bybuslinje 18 ved stoppestedet Lystrup/Majsmarken i stedet.

Nøgleord

Kontakter

Om Midttrafik

Midttrafik er et trafikselskab, og står i spidsen for den kollektive trafik i Midtjylland. Det er Midttrafik, der administrerer den kollektive trafik med finansiering fra Region Midtjylland og de 18 kommuner i regionen.

Opgaverne spænder bredt fra blandt andet planlægning og koordinering af bustrafikken, gennemførelse af udbud og kontraktadministration, kvalitetskontrol, fastsættelse af priser og rejseregler, kundeservice til information og markedsføring af den kollektive trafik.

Følg pressemeddelelser fra Midttrafik

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Midttrafik

Midttrafik kårer de bedste busselskaber27.6.2024 11:57:24 CEST | Pressemeddelelse

Midttrafiks busselskaber har igen dystet om titlen som Bedste Busselskab for henholdsvis små og store ruter i trafikselskabets område. Mens De Gule Busser vinder konkurrencen om de små ruter sikkert, er stillingen uafgjort mellem De Grønne Busser og Umove for de store ruter. Midttrafik har derfor for første gang måtte kåre to vindere af konkurrencen om de store ruter. Bedste Busselskab bliver kåret på baggrund af kundernes vurdering af syv parametre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye