Danske Spil A/S

1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7: Danske Spil og Lotto gør syv danskere til millionærer

Del

Har du husket at tjekke din kupon? En hel stribe danskere blev i weekenden forgyldt med milliongevinster efter trækningen i Lotto, og flere af dem er ikke fundet endnu.

Syv heldige danskere fik lørdag aften en ekstra god grund til at fejre weekenden – eller måske skulle man sige en million ekstra gode grunde til at fejre.

De syv havde nemlig alle spillet med i Lotto – og blev udtrukket som vindere i Lottos ekstratrækninger.

To af millionærerne blev fundet i den ugentlige ekstratrækning, der går under navnet Millionærchancen, mens de fem blev fundet i den månedlige Super Millionærchancen.

De to vindere af Millionærchancen er:

  • En heldig kunde fra Nordjylland, som har spillet med via mobilen. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.
  • En kupon købt hos Dagli'Brugsen i Ansager.

De fem vindere af Super Millionærchancen er:

  • En kupon købt hos Dagli'Brugsen i Undløse.
  • En heldig kunde fra Randers Kommune, som har spillet med via mobilen.
  • En lige så heldig kunde fra Esbjerg, som har spillet med via mobilen.
  • En kupon købt hos Min Købmand Ejby Mosevej i Glostrup. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.
  • En heldig kunde fra Holbæk Kommune, som har spillet med via abonnement.  

Selv om det ikke er alle millionærerne, der er fundet endnu, så vil Danske Spil ikke vente med at sige tillykke til vinderne.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Førstepræmien vokser
Trods millionregnen var der altså ingen, der ramte plet på de syv magiske vindertal ved aftenens trækning. Det betyder, at førstepræmiepuljen vokser til svimlende 12 millioner kroner. 

Lotto, vindertal, 25. maj
4, 7, 12, 15, 30, 32, 36

Lotto, tillægstal, 25. maj
8

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye