Et skridt nærmere et nyt navn og omdannelse af selskabet

Del

Skiftet fra Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring med Forsia Foreningen i toppen går som planlagt.

Adm. direktør Frank Abel gør klar til et navneskifte og omdannelse af selskabet
Adm. direktør Frank Abel gør klar til et navneskifte og omdannelse af selskabet

Det er ca. en måned siden, at Sønderjysk Forsikring meldte ud om et planlagt navneskifte og omdannelse. Et projekt, der udføres i flere skridt, fordi begge dele skal vedtages af selskabets delegeret forsamling, mens omdannelsen også kræver Finanstilsynets tilladelse.

Her til aften kom godkendelsen fra delegeret forsamling på plads på en ekstraordinær generalforsamling. Adm. direktør Frank Abel glæder sig over resultatet: "Det var en enig delegeret forsamling, der vedtog begge punkter på dagsordenen. Dermed er navneskiftet en realitet. Nu venter vi blot Finanstilsynets godkendelse omkring omdannelsen. Så er vi helt i mål, og kan dermed for alvor slå fast, at vi er forsikring for alle, i hele landet."

Finanstilsynets tilladelse forventes inden for de næste par dage. Det nye navn Forsia Forsikring træder i kraft torsdag den 30. maj 2024. 

Alle kunder har på nuværende tidspunkt modtaget brev med information om, at skiftet ikke har inflydelse på deres forsikringer, og at alt andet fortsætter uændret.  

Nøgleord

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Forsia Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsia Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye