Danske Spil A/S

Danske Spil ser fordel i Runes rolle som underdog i French Open

Del

De sidste par år har danskerne skullet vænne sig til, at Holger Rune altid var blandt favoritterne, men ved French Open er han ‘kun’ outsider: “Måske er det lige det, han har manglet," siger Danske Spils ekspert.

Det brune grus i Paris - perfekt til Holger Rune?
Det brune grus i Paris - perfekt til Holger Rune?

Er det i virkeligheden mere dansk at være ‘underdog’ end ‘storfavorit’? Og passer det bedre til en spiller som Holger Rune?

De sidste par år har danske Holger Rune hørt til blandt forhåndsfavoritterne ved de største turneringer, men det gør han ikke længere. Efter et forår uden de store resultater vurderer Danske Spil nu, at danskerens rolle bliver mere som en farlig outsider - og måske er det lige præcis det, der skal til, før vi får et rigtig stort, dansk resultat på gruset i Paris.

“Vi håber jo alle sammen på, at Holger Rune går hele vejen, men lige nu vurderer vi, at der er ni spillere, der står foran ham i favorit-køen,” siger oddssætter og tennis-ekspert hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Men det betyder langt fra, at Holger Rune skal afskrives.

“Han er underdog, men måske er det lige det, han har manglet. Han gjorde det godt sidste år i Paris, og han har før vist, at han er bedst, når man mindst venter det. Derudover er det værd at nævne, at French Open sjældent har været så åben og uforudsigelig - og det er slet ikke usandsynligt, at vinderen skal findes i anden eller tredje geled. Og så må man bare sige, at Holger Rune i dén grad er i spil. Kommer han først godt i gang på gruset, så kan han også slide hele vejen til finalen,” siger Peter Emmike Rasmussen. 

Turneringens anden dansker, Clara Tauson, indleder sin jagt på French Open-hæder senere i dag, søndag.

Følg med i turneringen på TV2.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye